Βόμβα από Μητρόπουλο: Ποια εισφορά κρίνεται αντισυνταγματική

Γιατί έκρινε αντισυνταγματική την εισφορά αλληλεγγύης ο Αλέξης Μητρόπουλος;

Αντισυνταγματική έκρινε η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου την εισφορά αλληλεγγύης, αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος – αποκάλυψη που εάν επιβεβαιωθεί θα προκαλέσει νέους πονοκεφάλους στην κυβέρνηση.

Είχαν προσφύγει συνταξιούχοι, σημείωσε ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας στο Πρωινό Αnt1, και αναφερόμενος στην απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου τόνισε ότι «όταν δανείζονται οι λαοί δεν καταργούν τη δημοκρατία και τη δικαστική εξουσία».

Η απόφαση για την εισφορά αλληλεγγύης αφορά το σύνολο των εργαζόμενων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και όλους τους συνταξιούχους που παίρνουν από 1.000 ευρώ και πάνω, κι αν ισχύσει, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθούν ισοδύναμα για περίπου 2 δισ. ευρώ.

Ακόμη, ο κ. Μητρόπουλος αναφερόμενος στη συμφωνία με τους εταίρους, υπογράμμισε ότι είναι δύσκολο να περάσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις χθεσινές εξελίξεις στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ποιο το πόστιμο-μαμούθ στον Αλέξη Μητρόπουλο για φοροδιαφυγή και tι θα ισχύσει για έκτακτη εισφορά, ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.