Απίστευτο: Άνοιξε τη μπάρα δημητριακών και δεν πίστευε αυτό που βρήκε

Τι βρήκε μία “τυχερή” όταν άνοιξε τη μπάρα δημητριακών της;

Όταν οι εταιρείες που προμηθεύουν την αγορά με μπάρες δημητριακών υποστηρίζουν πως το προϊόν τους γεμίζει με ενέργεια τους καταναλωτές, σίγουρα δεν έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους.

Κι όπου «κάτι τέτοιο» βάλτε ένα σακουλάκι γεμάτο με υψηλής ποιότητας κοκαΐνη

Η 60χρονη Σίνθια Ροντρίγκες, από τις ΗΠΑ, δεν είχε χρόνο για μεσημεριανό και αποφάσισε να σκοτώσει την πείνα της με μια μπάρα δημητριακών. Όταν άνοιξε τη συσκευασία όμως, συνειδητοποίησε πως αυτή περιείχε εκτός από τη μπάρα κι ένα περίεργο διαφανές σακουλάκι.

Έχοντας πλήρη άγνοια για οτιδήποτε σχετικό με ναρκωτικά, θεώρησε πως κάτι κέρδισε και επικοινώνησε με την υπεύθυνη εταιρεία. Από εκεί της μετέφεραν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά δεδομένου ότι αυτή την περίοδο δεν κάνουν καμία προωθητική ενέργεια και τη συμβούλεψαν να επισκεφθεί κάποιο αστυνομικό τμήμα.

Οι επόμενες κουβέντες που άκουσε προήλθαν από τα χείλη αξιωματικού της δίωξης ναρκωτικών και της προκάλεσαν τεράστια έκπληξη. «Συγχαρητήρια, βρήκατε ένα σακουλάκι με κοκαΐνη πολύ υψηλής ποιότητας. Μην την φάτε…».

Το πως και το γιατί βρέθηκε το σακουλάκι με την κοκαΐνη μέσα στη συσκευασία μίας μπάρας δημητριακών που καταναλώνεται και από μικρά παιδιά, αποτελεί ακόμα μυστήριο.

Διαβάστε ποια δημητριακά προγεύματος αποσύρει ο ΕΦΕΤ και δείτε πώς φτιάχνονται οι “υγιεινές” ψαροκροκέτες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.