Πανελλήνιες 2015: Ποια τα μυστικά για… ετοιμοπόλεμους μαθητές

Ποια τα μυστικά για τις Πανελλήνιες 2015;

Καθώς αρχίζει αύριο Δευτέρα (25/05), η δεύτερη εβδομάδα των Πανελληνίων 2015 καλό είναι να θυμηθούμε τα… μυστικά που χαρίζουν στους υποψήφιους πόντους, στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στη ανώτατη σχολή της προτίμησής τους.

Δεν αρκεί μόνο το διάβασμα… Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που βοηθούν τα παιδιά να είναι όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένα, τη στιγμή που σηκώνουν το στυλό για να γράψουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Λίγες ώρες, πριν επιστρέψουν στα εξεταστικά κέντρα και τα θρανία για τη δεύτερη εβδομάδα των Πανελληνίων Εξετάσεων, ιδού κάποιες γενικές οδηγίες που θα τα βοηθήσουν να είναι πανέτοιμα:

Αφήνουμε για το τέλος την ύλη που γνωρίζουμε καλύτερα και δεν επιμένουμε την τελευταία ημέρα σε όλη την ύλη.

Εστιάζουμε κυρίως σε όσα αισθανόμαστε ότι μας δυσκολεύουν.
Είμαστε συνεπείς στην παρακολούθηση των επαναληπτικών μαθημάτων του φροντιστηρίου.

Δεν ξενυχτάμε άσκοπα, φροντίζουμε να κοιμηθούμε νωρίς για να αισθανόμαστε ξεκούραστοι, καθώς η διαδικασία είναι πολύωρη.

Αποφεύγουμε συγκρούσεις και άτομα που μας μεταδίδουν άγχος.

Διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε προσεκτικά τις οδηγίες και τα ζητούμενα κάθε θέματος.

Στη διάρκεια της εξέτασης διαβάζουμε προσεκτικά τις εκφωνήσεις, πιθανώς και παραπάνω από δύο φορές, σκιαγραφώντας διαγραμματικά την απάντηση στο πρόχειρο.

Αν «κολλήσουμε» σε κάποιο θέμα προχωράμε σε άλλο, χωρίς να χάνουμε χρόνο. Γυρίζουμε σε αυτό που μας δυσκολεύει, όταν τελειώσουμε με τα υπόλοιπα.

Παίρνουμε μαζί μας στο εξεταστικό κέντρο νερό ή ένα χυμό.

Διαβάστε τα sos για τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης στις Πανελλήνιες 2015 και τα sos για τα Αρχαία Κατεύθυνσης στις Πανελλήνιες 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.