Πανελλήνιες 2015, Λογοτεχνία, ΑΟΔΕ, Βιολογία, Χημεία Κατεύθυνσης: Θέματα-Απαντήσεις

Άγχος επικρατεί στις οικογένειες των παιδιών που δίνουν Πανελλήνιες 2015, καθώς περιμένουν τα θέματα και τις απαντήσεις στα μαθήματα ΑΟΔΕ, Λογοτεχνία, Βιολογία, Χημεία – Βιοχημεία.

Συνεχίζονται οι Πανελλήνιες 2015 με τους υποψηφίους των γενικών λυκείων να εξετάζονται σε τέσσερα μαθήματα: Νεοελληνική Λογοτεχνία, Βιολογία, Χημεία – Βιοχημεία και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, ΑΟΔΕ.

Σε λίγη ώρα θα βγουν τα θέματα και οι απαντήσεις στα μαθήματα Λογοτεχνία, Βιολογία, Χημεία και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, ΑΟΔΕ.

Οι πανελλαδικές Εξετάσεις αρχίζουν στις 8:30 το πρωί και οι μαθητές υποχρεούνται να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8 το πρωί. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από τα μαθήματα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο και Γραφιστικές Εφαρμογές, για τα οποία η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

Ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να έχει μαζί του:

– Το δελτίο εξεταζόμενου
– Την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο
– Δύο στυλό μπλε ή μαύρα, μολύβι, γόμα και γεωμετρικά όργανα
-Όποιος θέλει μπορεί να έχει θερμός με νερό ή αναψυκτικό

Στα εξεταστικά κέντρα θα λειτουργούν μηχανήματα που κόβουν το σήμα από τα κινητά τηλέφωνα, καθώς απαγορεύονται μέσα στις αίθουσες. Εάν βρεθεί πάνω στους μαθητές κινητό τηλέφωνο μπορεί και να μηδενιστούν. Απαγορεύεται το κομπιουτεράκι και το μπλάνκο.

Τα θέματα και οι απαντήσεις για τα μαθήματα ΑΟΔΕ, Λογοτεχνία, Βιολογία, Χημεία – Βιοχημεία για τις Πανελλήνιες 2015, θα δημοσιευτούν σε λίγο.

Νεοελληνική Γλώσσα-Εκθεση Θέματα-Απαντήσεις
Μαθηματικά Γενικής Παιδείας Θέματα-Απαντήσεις
Βιολογία Γενικής Παιδείας Θέματα-Απαντήσεις
Φυσική Γενικής Παιδείας Θέματα-Απαντήσεις
Ιστορία Γενικής Παιδείας Θέματα-Απαντήσεις

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.