Πανελλήνιες 2015: Γιατί μηδενίστηκε γραπτό υποψηφίου. Χαμός στις τουαλέτες

Γιατί μηδενίστηκε γραπτό υποψηφίου στις Πανελλήνιες 2015 στη Ρόδο;

Πολύ πρόσφατα επικύρωσε το ΣτΕ αποφάσεις μηδενισμού γραπτών υποψηφίων των Πανελληνίων που «συνελήφθησαν» να έχουν μαζί τους κινητά.

Στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2015 που διεξάγονται αυτή την περίοδο, ήδη το γραπτό ενός μαθητή μηδενίστηκε καθώς βρέθηκε πάνω του κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr μαθητής που έδινε χθες το πρωί (20-05-2015) Πανελλήνιες εξετάσεις στο κτιριακό συγκρότημα του Βενετοκλείου στη Ρόδο ζήτησε στην δεύτερη ώρα των εξετάσεων να πάει στην τουαλέτα.

Πράγματι με την συνοδεία καθηγητών έφθασε εκεί και όταν οι καθηγητές του ζήτησαν βγαίνοντας από την τουαλέτα να τον ελέγξουν βρήκαν στην κατοχή του το κινητό τηλέφωνο το οποίο θα έπρεπε να είχε παραδώσει.

Αμέσως οι επιτηρητές τηρώντας τις εντολές του υπουργείου Παιδείας προχώρησαν στο μηδενισμό του γραπτού του μαθητή, τον οποίο στη συνέχεια απομάκρυναν από το κτιριακό συγκρότημα. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς επίσης και το υπουργείο Παιδείας.

Είδαν τα θέματα και κατέρρευσαν

Εντωμεταξύ έγινε γνωστό ότι δύο μαθητές υπέστησαν κρίση πανικού κατά τη διάρκεια των χθεσινών εξετάσεων με το που είδαν τα θέματα. Τα περιστατικά συνέβησαν σε εξεταστικά κέντρα της Μαγνησίας. Το ένα από αυτά στο 1ο Λύκειο Νέας Ιωνίας και το άλλο στο 2ο Λύκειο Βόλου. Και τα δυο παιδιά αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία και λιποθύμησαν.

Οι επιτηρητές τους αφού προσπάθησαν να συνεφέρουν τους μαθητές ειδοποίησαν ασθενοφόρα για να τους μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Βόλου. Στις αίθουσες επικράτησε πανικός, με πολλούς υποψήφιους να σηκώνονται από τις θέσεις τους και να προσπαθούν να βοηθήσουν τα άτυχα παιδιά.

Διαβάστε θέματα SOS και απατήσεις για το ΑΟΔΕ στις Πανελλήνιες 2015 και πώς να απομνημονεύετε εύκολα στις Πανελλήνιες με τη μέθοδο των ηθοποιών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.