Χαμός με τα “ευλογημένα” στυλό για τις Πανελλήνιες. Πού μοιράστηκαν [φωτο]

Πού μοιράστηκαν τα “ευλογημέναστυλό για τις Πανελλήνιες;

“Ευλογημένα” στυλό στα οποία επάνω υπάρχει χαραγμένη η φράση «ο Θεός μαζί σου» δώρισε στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμονας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το θρησκευτικό σάιτ dogma.gr, μετά τη Θεία Λειτουργία, ο Μητροπολίτης είπε απευθυνόμενος στα παιδιά που είχαν γεμίσει τον Ναό του Ευαγγελισμού: «Στις καθοριστικές, για την υπόλοιπη ζωή των παιδιών, Πανελλήνιες εξετάσεις πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στα παιδιά προσευχητικά, αφού αυτό είναι το όπλο μας για καθημερινή ενίσχυση από την Χάρη του Θεού».

Στο τέλος, ο μητροπολίτης χάρισε από έναν “ευλογημένοστυλό σε όλους τους μαθητές, στον οποίο είναι χαραγμένη η ευλογία «ο Θεός μαζί σου».

Η εικόνα που δείχνει τον ιερέα να μοιράζει τα ευλογημένα στυλό έγινε viral από το πρωί της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει το σάιτ απευθύνθηκε και στους γονείς υπογραμμίζοντας ότι σηκώνουν κι εκείνοι αυτές τις ημέρες τον βαρύ σταυρό τους, ευχόμενος να έχουν δύναμη ψυχής για τις Πανελλήνιες.

Παρόμοιες πρωτοβουλίες με «ιερά στυλό» πήραν κι άλλες Μητροπόλεις, όπως της Κηφισιάς, όπου μοιράστηκαν στυλό σε μαθητές στον Ι.Ε. Αγίας Τριάδος.

Δείτε φωτογραφίες με τα “ευλογημέναστυλό που μοίρασε ο Μητροπολίτης για τις Πανελλήνιες:

Διαβάστε πώς να απομνημονεύετε εύκολα στις Πανελλήνιες και θέματα sos-απαντήσεις για τα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας στις Πανελλήνιες 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.