Πα- Τέρας: “Έριξε την Άννυ στο μίξερ αφού την έβρασε με πατάτες και στο τέλος την πέταξε στα σκυλιά!”

Ποιες είναι οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας; Τι έκανε ο πατέρας της Άννυ;

To ανθρωπόμορφο τέρας από την Βουλγαρία που δολοφόνησε την Άννυ, όχι μόνο, τεμάχισε το άψυχο κορμάκι της, όχι μόνο την έβραζε επί δύο ημέρες μαζί με πατάτες, ρύζι και κρεμμύδια, αλλά στο τέλος για να μην υπάρξει το παραμικρό ίχνος πολτοποίησε ότι είχε μείνει από το παιδί και το διέσπειρε σε διάφορα σημεία της Αττικής για να το φάνε τα σκυλιά!

Αυτός ήταν και ο λόγος που την μαγείρεψε! Μάλιστα μετά το βράσιμο αφαίρεσε το δέρμα από το πρόσωπό της Άννυς!

Ο 27χρονος Βούλγαρος πατέρας τεμάχισε το παιδί του στην μπανιέρα, το έβρασε στην κατσαρόλα μαζί με πατάτες, κρεμμύδια, ρύζι και εν συνεχεία το πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας και διπλωμένο σε αλουμινόχαρτο σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Και όπως φαίνεται τα κατάφερε, καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Γιώργος Παπαζαφείρης, «δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ούτε κόκαλο από το πτώμα της τετράχρονης», αφήνοντας έτσι ουσιαστικά να εννοηθεί ότι ο 27χρονος πολτοποίησε την μικρή Άννυ.

Περιγράφοντας τις φρικαλέες ενέργειες του 27χρονου μετά τη δολοφονία της μικρής Άννυς, αστυνομικός λέει: «Πήρε μια πλαστική λεκάνη και με το μαχαίρι άρχισε να τεμαχίζει και να πολτοποιεί το άψυχο κορμάκι της μικρής στο μίξερ. Στη συνέχεια έβαλε πετσέτες στα παράθυρα του υπόγειου διαμερίσματος για να μη βγαίνουν οι υδρατμοί και καταλάβει η γειτονιά τι συμβαίνει. Ακολούθως πήρε μια μεγάλη κατσαρόλα και άρχισε να βράζει τα πολτοποιημένα μέρη του παιδιού.

Σκοπός να το κάνει να φαίνεται ως φαγητό και γι’ αυτό έριξε ρύζι και πατάτες μέσα στην κατσαρόλα. ”Το έβραζα για δύο ημέρες…” μας είπε με απόλυτη ψυχραιμία, εξηγώντας μας στη συνέχεια: ”Το έβαλα σε αλουμινόχαρτο και πλαστικές σακούλες και πέταγα στους γύρω κάδους τα κομμάτια. Τελευταίο κομμάτι το άφησα ανήμερα του Πάσχα”».

Αίσθηση προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι ο 27χρονος πατέρας μετά το ειδεχθές έγκλημα, το οποίο προσδιορίζεται ότι έγινε μεταξύ Μεγάλης Τετάρτης 8/4 και Μεγάλης Παρασκευής 10/4,πούλησε την κούνια, το καρότσι και τα παιχνίδια της σε γείτονά του Ρουμάνο, έναντι 55 ευρώ. Ενδεικτικά της ψυχρότητάς του και της ηρεμίας κάτω από την οποία ενήργησε μετά τη δολοφονία.

Αμέσως μετά τη δολοφονία της μικρής ο 27χρονος πατέρας προσπάθησε να εξαφανίσει, πέρα από τη σορό, και κάθε άλλο αποδεικτικό του εγκλήματος στοιχείο. Ετσι, όπως έγινε γνωστό κατά την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., καθάρισε το σπίτι του από τα αίματα με ειδικά καθαριστικά, τρίβοντας σιφόνια-σωληνώσεις, και μάλιστα ξηλώνοντας ορισμένες εξ αυτών.

Αντικατέστησε δε όλο τον οικιακό εξοπλισμό, ενώ λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία εγκατέλειψε εντελώς το σπίτι του και διέμενε είτε σε ξενοδοχεία στην περιοχή του Μεταξουργείου, είτε στο σπίτι της μητέρας του στου Ρέντη.

Επίσης, κατά την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει ανάμειξη της μητέρας της μικρής Αννυς. «Δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η μητέρα γνώριζε τι είχε συμβεί», ελέχθη χαρακτηριστικά.

Ως στοιχείο που δεν είχε αναφερθεί ξανά, αξίζει να σημειωθεί ότι το κοριτσάκι δεν ζούσε εδώ. Τα προηγούμε 3,5 χρόνια ζούσε στη Βουλγαρία με τους γονείς της μητέρας του. Βρισκόταν στην Ελλάδα μόλις δύο μήνες και ζούσε και με τους δυο γονείς του στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα.

Καθώς η μητέρα της μικρής Άννυς έλειπε από τις 20 Μαρτίου στη Γερμανία, η μικρή έμεινε για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων με τη γιαγιά της, τη μητέρα του παιδοκτόνου, στου Ρέντη, και ακολούθως, τις ημέρες του Πάσχα, επέστρεψε στο σπίτι του πατέρα της.

Ο πατέρας – κτήνος ζήλευε παθολογικά τη σύντροφό του, ενώ φοβόταν ότι θα τον εγκαταλείψει και θα πάει μόνιμα στη Γερμανία, κάτι που θα σήμαινε ότι θα ξέμενε και από λεφτά, αφού ο ίδιος δεν εργαζόταν, έκανε χρήση ναρκωτικών και μοναδικός χρηματοδότης του ήταν η μητέρα του παιδιού του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα έκανε έκλυτο βίο για να κερδίζει χρήματα, όπως φαίνεται και από το προφίλ της στο Facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας – κτήνος κατέθεσε χθες στους αστυνομικούς ότι βρήκε το παιδί νεκρό και ότι προέβη σε όλες αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις στη συνέχεια προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του. Και όλα αυτά γιατί, όπως λέει, φοβόταν ότι αν μάθαινε η σύντροφός του και μητέρα της μικρής Αννυς ότι το παιδί είχε πεθάνει στα χέρια του, θα τον εγκατέλειπε…

«Συνήθως αυτοκτονούν ή έχουν κάποιον βίαιο θάνατο από αλλού. Δεν αντέχεται αυτό ούτε από τον ίδιο που το έκανε» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη για το πιθανό “μέλλον” του δράστη.

«Δεν μπορεί κανείς ούτε να το αναλύσει εγκληματολογικά, ούτε ποινικά, ούτε κοινωνικά. Μιλάμε για μια ακραία, μη ανθρώπινη συμπεριφορά, πόσο μάλλον που ήταν και παιδί του –δεν ήταν ένα ξένο παιδί που απήχθη ή κάτι άλλο. Άρα περνάμε σε μία σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης η οποία δεν έχει αντικείμενο εξέτασης. Δεν έχει τίποτα να πεις» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης για το έγκλημα με τη μικρή Άννυ που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Αναφερόμενος στον παιδοκτόνο πατέρα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξήγησε ότι: «Ο ίδιος αν μπορέσει να πει κάτι… Και ο ίδιος νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις… Συνήθως, ξέρετε, αυτοκτονούν ή έχουν κάποιον βίαιο θάνατο από αλλού. Δεν αντέχεται αυτό ούτε από τον ίδιο που το έκανε, ούτε από τη σύζυγο. Δεν αντέχεται αυτό».

Ο κ. Πανούσης συνέχισε λέγοντας: «Κοιτάξτε, όταν σκοτώσεις τη μάνα σου ή το παιδί σου… και όλα αυτά, με βιασμούς ή τέτοιου είδους δολοφονίες… Υπάρχει ένας κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Άρα γι’ αυτό σας είπα ότι εγώ νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πολύ γρήγορα θα έχουμε το θάνατο και του ίδιου του δράστη».

Διαβάστε πώς έκανε το φρικαλέο έγκλημα βήμα βήμα ο πατέρας της Άννυ και ποιες ήταν οι τελευταίες φωτογραφίες της Άννυς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.