Πα – Τέρας Άννυς: συνελήφθη για τη δολοφονία της. Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο πατέρας της Άννυς έστησε την εξαφάνισή της μετά τη δολοφονία της;

Ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία εξέδωσε πριν από λίγο ο ανακριτής σε βάρος του πατέρα της 4χρονης Άννυ. Ο δράστης της δολοφονίας συνελήφθη και κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ είναι εκείνος που δολοφόνησε την μικρή Άννυ και σκηνοθέτησε την εξαφάνισή του.

Ο εισαγγελέας αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία που βρίσκονται στη δικογραφία έκρινε ότι είναι επαρκή για να του ασκηθεί δίωξη.

Πιο αναλυτικά οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ίδιος ο πατέρας έχει δολοφονήσει την Άννυ αξιοποιώντας την κατάθεση ενός μάρτυρα – “κλειδί” αλλά και στοιχεία που αναλύθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Στη Βουλγαρία τους φιλοξένησε ο φίλος του πατέρα, του οποίου η κατάθεση αποτέλεσε ‘”κλειδί” στις έρευνες της Αστυνομίας. Όπως είπε χαρακτηριστικά στις αρχές: “Τους ρώτησα για το παιδί και μου είπαν ότι μάλλον έχει πεθάνει”!

Η παραπάνω κατάθεση σε συνδυασμό με το αίμα που βρέθηκε σε δείγμα από το διαμέρισμα στη Μιχαήλ Βόδα οδήγησαν στη σύλληψη του πατέρα.

Η πρώτη αντίδραση του δικηγόρου, Σταύρου Γεωργίοιυ, που είχε αναλάβει τους γονείς ήταν “Θέλω να βάλω τα κλάματα. Πηγαίνω να μιλήσω με τη μητέρα για να καταλάβω τι ακριβώς έχει γίνει”.

Οι γονείς είχαν δηλώσει την δήθεν εξαφάνιση του άτυχου παιδιού από τις 21 Απριλίου, ωστόσο εξ αρχής έδιναν αντιφατικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο εξαφανίστηκε το κορίτσι γεγονός, που έκανε τους αστυνομικούς να εξετάσουν από την πρώτη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα και τελικά να φτάσουν στην τραγική εξιχνίαση της υπόθεσης. Υπενθυμίζουμε ότι όταν η μητέρα της Άννυ επέστρεψε από τη Γερμανία, ο πατέρας τής αποκάλυψε ότι είχε χάσει το παιδί. Οι δύο γονείς πανικοβλήθηκαν και αντί να δηλώσουν την εξαφάνιση της 4χρονης έφυγαν στη Βουλγαρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία 4χρονης αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί την 24 Απριλίου 2015. Δράστης είναι 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας βιολογικός πατέρας του θύματος. Παρουσίαση της υπόθεσης θα γίνει από τον Διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη αύριο (5/5) και ώρα 12.00.

Διαβάστε τι αποκάλυψε η εκπομπή Φως το τούνελ για την εξαφάνιση της μικρής Άννυς και δείτε το βίντεο με τη μητέρα της 4χρονης Αννυ να κάνει μαύρο με την παρέα της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.