Ποια ηθοποιός που πεθαίνει από ανορεξία, ζυγίζει 18 κιλά. Έκκληση βοήθειας [φωτο, video]

Ποια ηθοποιός πάσχει από ανορεξία; Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες της ηθοποιού που πεθαίνει από ανορεξία και είδαν το φως της δημοσιότητας. Η 37χρονη Rachael Farrokh, με ύψος περίπου 1.70 ζυγίζει κάτι λιγότερο από 20 κιλά.

Η Rachael Farrokh ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός πριν από 10 χρόνια, έχασε την δουλειά της και ποτέ δεν κατάφερε να το ξεπεράσει. Η ίδια ανέβασε ένα video στο youtube που δείχνει την κατάστασή της και τον αγώνα της να διατηρηθεί στη ζωή.

Στόχος της δημοσίευσης του video, είναι η προσπάθειά της να ξεπεράσει το πρόβλημα και να καταφέρει να επιστρέψει στη ζωή που τη βλέπει μέρα με τη μέρα να χάνεται. Το πρόβλημα όπως υποστηρίζει είναι ότι δεν υπάρχει κανένα νοσοκομείο που μπορεί να τη βοηθήσει γιατί θεωρούν την απώλεια βάρους ως δική της ευθύνη.

Στο video η Rachael Farrokh εξηγεί πώς η κατάσταση της υγείας της έχει επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες και είναι τόσο αδύναμη που δεν μπορεί ούτε να περπατήσει μέσα στο σπίτι της χωρίς βοήθεια.

Η 37χρονη Rachael Farrokh, ζητάει βοήθεια από τους πολίτες προκειμένου να συγκεντρώσει περίπου 100.000 ευρώ που απαιτούνται για μπορέσει να πληρώσει την θεραπεία της.

Δείτε τις φωτογραφίες της Rachael Farrokh που πάσχει από ανορεξία:

Δείτε το βίντεο με την Rachael Farrokh που πάσχει από ανορεξία:

https://www.youtube.com/watch?v=8mbgVfSg_JM

Διαβάστε την εξομολόγηση της Νανάς Καραγιάννη για τη νευρική ανορεξία και τι είπε η Τζένη Θεωνά για την νευρική ανορεξία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.