Έφυγε απο την ζωή η σύζυγος πασίγνωστου ποδοσφαιριστή

Ποιος ήταν ο λόγος που έφυγε απο την ζωή η σύζυγος του πασίγνωστου ποδοσφαιριστή;

Ο Ρίο Φέρντιναντ γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης τον θάνατο της συζύγου του και μητέρας των τριών παιδιών του, Ρεμπέκα Έλισον, η οποία έχασε πολύ σύντομα τη μάχη με τον καρκίνο.

Με μια λιτή ανακοίνωση εξέδωσε ο Ρίο Φέρντιναντ μέσω της ιστοσελίδας της ΚΠΡ οτι πέθανε η σύζυγος του:

“Το άλλο μου μισό έφυγε το περασμένο βράδυ. Η Ρεμπέκα, η υπέροχη γυναίκα μου, έφυγε ήσυχα ύστερα από μία σύντομη μάχη με τον καρκίνο στο νοσοκομείο Royal Marsden του Λονδίνου.

Ήταν μία φανταστική, στοργική μητέρα για τα τρία όμορφα παιδιά μας. Θα μας λείψει ως σύζυγος, αδελφή, θεία, κόρη και εγγονή. Θα ζει στη μνήμη μας ως οδηγός και πηγή έμπνευσης

Εγώ, οι γονείς μου Τζάνις και Τζούλιανς, μαζί με τους γονείς της Ρεμπέκα Λέσλεϊ και Στέφαν, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειές μας, τους φίλους και τους συμπαίκτες μου που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτές τις ημέρες, εβδομάδες και μήνες απελπισίας.

Θα ήθελα, επίσης, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την αφοσίωση και τις υπηρεσίες τους στο ιατρικό προσωπικό του Royal Marsden με επικεφαλής τους καθηγητές Τζόνστον και Κλαρκ.

Οι προσπάθειές τους να παρατείνουν τη σύντομη ζωή της Ρεμπέκα δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Η θλίψη μας, σας οικογένεια, είναι μεγάλη.

Θα εκτιμούσαμε να μας επιτραπεί να θρηνήσουμε μόνοι μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο έμπειρος Άγγλος αμυντικός μέσω της ιστοσελίδας της ΚΠΡ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του χαμού της συζύγου του Ρίο Φέρντιναντ εξέφρασαν τη βαθύτατη λύπη τους μέσω μηνύματός τους στο Twitter τόσο η νυν ομάδα του ΚΠΡ όσο και η πρώην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ η ομάδα του Ανατολικού Λονδίνου έκανε γνωστό πως θα αγωνιστεί το απόγευμα του Σαββάτου (2/5) κόντρα στη Λίβερπουλ με μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους.

Διαβάστε τι ανακοίνωσε στο facebook ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.