Έντρομη η Τατιάνα Στεφανίδου: “Πήγε να με στείλει στον τάφο”

Ποια η αποκάλυψη της Τατιάνας Στεφανίδου;

Πολύ δύσκολες στιγμές έζησε η παρουσιάστρια όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της φόβο Έχει βρει το άλλο της μισό και στη σκέψη και μόνο ότι μπορεί να τον χάσει τρελαίνεται. Στιγμές αγωνίας έζησε η Τατιάνα Στεφανίδου μην μπορώντας να εντοπίσει τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο.

Σοκ προκάλεσε η 45χρονη παρουσιάστρια όταν έχοντας ως καλεσμένη την Έλενα Τσαβαλιά εξομολογήθηκε τις μαρτυρικές στιγμές που πέρασε. Η ένταση και η απελπισία της χτύπησαν κόκκινο και λίγο έλειψε να χάσει τα μισά χρόνια από τη ζωή της. “Με έπιασε πανικός. Μιλήσαμε με τον Νίκο στις οκτώ παρά, ήταν να βγει στο δελτίο όμως δεν βγήκε ποτέ”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Χωρίς να βλέπει όπως κάθε βράδυ τον σύζυγό της στις ειδήσεις του MEGA, τα έχασε.

Άρχισε να τη λούζει κρύος ιδρώτας αφού δεν μπορούσε να καταλάβει τι μπορεί να συνέβη τελευταία στιγμή. Το μυαλό της γέμισε ανατριχιαστικές σκέψεις και ο τρόμος μήπως του είχε συμβεί κάποιο ατύχημα έκανε την καρδιά της να χτυπάει σαν τρελή. Μάταια προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της για χάρη των παιδιών, ο πανικός την είχε κυριεύσει.

Δίχως να χάνει χρόνο άρπαξε το κινητό στα χέρια της και ξεκίνησε να του τηλεφωνεί. Καμία όμως απάντηση δεν ερχόταν από την άλλη γραμμή. Τα μηνύματα προς τον Νίκο άρχισαν να πέφτουν βροχή, με την ίδια να κόβει βόλτες στο σπίτι τους στην Κηφισιά από την αγωνία της. “Σκεφτόμουν μήπως τσακώθηκε, μήπως έγινε κάτι στη δουλειά ή μήπως του συνέβη κάτι”, παραδέχτηκε.

Τα λεπτά περνούσαν βασανιστικά και κανένα σημάδι ζωής δεν ερχόταν από εκείνον. Μέχρι τη στιγμή που χτύπησε το τηλέφωνό της. Ακούγοντας τον Νίκο να της λέει πως λόγω επικαιρότητας δεν βγήκε στο δελτίο εισήσεων και είναι έξω από το σπίτι τους, ένιωσε να φεύγει από πάνω της ένα βάρος. “Μην το ξανακάνεις αυτό, Νίκο, κόντεψες να με στείλεις στον τάφο” φέρεται να ήταν τα γεμάτα απελπισία λόγια της. Αμέσως μόλις τον είδε έτρεξε στην αγκαλιά του προσπαθώντας να αφήσει πίσω της όλον αυτό τον εφιάλτη.

Διαβάστε γιατί ξέσπασε σε κλάμματα η Στεφανίδου και ποια η νύχτα τρόμου για Στεφανίδου-Ευαγγελάτο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.