Οι συμβουλές της Τατιάνας: «Όταν έχεις τέτοιον άντρα πρέπει να είσαι λίγο γ…”

Ποιες ήταν οι συμβουλές της Τατιάνας Στεφανίδου για το χωρισμό του Μπεν Άφλεκ;

Η Τατιάνα Στεφανίδου συζήτησε με την ομάδα της εκπομπής το μεσημέρι της Πέμπτης τα δημοσιεύματα περί χωρισμού της Τζένιφερ Γκάρνερ και του Μπεν Άφλεκ.

«Άμα κάνεις τρία παιδιά το ένα μετά το άλλο στα καπάκια και τον τρέχεις στα σούπερ μάρκετ… Τον είδα σε κάτι φωτογραφίες να τον τραβάνε τα παιδιά στο σούπερ μάρκετ. Φορτωμένος με τα ψώνια και τρία παιδιά. Όταν έχεις τον Μπεν Άφλεκ για άντρα, κάνε παιδιά αλλά φρόντιζε να είσαι και λίγο γκόμενά του, μην τον τρέχεις όλη την ημέρα με τα σουπερ μάρκετ και τα ψώνια. Κάνεις το ένα παιδί μετά το άλλο, τον τρέχεις για ψώνια… Ο Μπεν Άφλεκ είναι, δεν είναι ο Γιάννης από τη γειτονιά. […]. Παρατάει την καριέρα της, κάνει παιδιά και τον τρέχει σε δουλειές. Λογικό είναι να πάει στην επόμενη» είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως γράφει η βρετανική Daily Mail, ο Μπεν Άφλεκ και η σύζυγός του Τζένιφερ Γκάρνερ οδεύουν προς το διαζύγιο.

Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται δύο πηγές, το OK! Magazine και το National Enquirer, τα οποία έγραψαν αυτήν την εβδομάδα ότι η σχέση του ζεύγους «Μπένιφερ», το οποίο έχει τρία παιδιά, βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Σύμφωνα μάλιστα με το Enquirer, το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πριν από δέκα χρόνια, έχει ήδη χωρίσει και οδεύει προς το διαζύγιο.

Διαβάστε γιατί ξέσπασε σε γοερά κλάματα στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου και ποιος είναι ο κούκλος γιος της Στεφανίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.