Παροξυσμός στα Τρίκαλα: Το ποτάμι γέμισε… 100ευρα, βούταγαν να τα μαζέψουν [φωτο, video]

Στη μάχη του “ψαρέματος” χαρτονομισμάτων στον Ληθαίο επιδόθηκαν μικροί και μεγάλοι στα Τρίκαλα, καθώς το ποτάμι γέμισε ευρώ.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (11/05) στα Τρίκαλα, καθώς ο Ληθαίος ποταμός, που διασχίζει την πόλη, γέμισε ευρώ, προκαλώντας μικρούς και μεγάλους να βουτήξουν και να γεμίσουν τις τσέπες τους.

Τα χαρτονομίσματα των 500, 100 και 50 ευρώ που επέπλεαν στο ποτάμι, έγιναν αντιληπτά από περαστικούς διαφόρων ηλικιών, με κάποιους από αυτούς να μην διστάζουν να μπουν στο νερό και να μαζέψουν όσα περισσότερα μπορούν.

Άγνωστο είναι, μέχρι στιγμής, αν πρόκειται για γνήσια ή πλαστά χαρτονομίσματα, ωστόσο η… ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Όσον αφορά στο πώς βρέθηκαν τα χρήματα στο ποτάμι των Τρικάλων, τα επικρατέστερα σενάρια είναι δύο. Είτε πρόκειται για προϊόν ληστείας, το οποίο ξεφορτώθηκαν με αυτόν τον τρόπο οι δράστες προκειμένου να μην συλληφθούν, είτε κάποιος θέλησε να κάνει πλάκα, πετώντας στο ποτάμι πλαστά χαρτονομίσματα για να δει τις αντιδράσεις.

Για το γεγονός ειδοποιήθηκε η αστυνομία, και πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη ένα άτομο το οποίο και κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων.

Παραμένει ακόμα άγνωστο το ποσό που βρέθηκε στον Ληθαίο ποταμό, όπως και η αιτία αυτής της κίνησης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το “ψάρεμα” χαρτονομισμάτων στο ποτάμι των Τρικάλων:

Διαβάστε πώς εξουδετέρωσαν στα Τρίκαλα «βρικόλακα» που είχε κρυφτεί στη στέγη και τι τραγικό συνέβη σε ένα 4χρονο αγοράκι στα Τρίκαλα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.