Φωτογραφία ντοκουμέντο: Ο Βαρουφάκης ημίγυμνος με την πρώην γυναίκα του

Το γύρω του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες φωτογραφία ντοκουμέντο με τον Γιάνη Βαρουφάκη ημίγυμνο με την πρώην σύζυγό του.

Το προσωπικό άλμπουμ του Γιάνη Βαρουφάκη άνοιξε ο πατέρας του Γιώργος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Έθνος».

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, ο σημερινός υπουργός Οικονομικών είναι με την πρώην σύζυγό του, Μαργαρίτα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα ελληνικό εστιατόριο στο Νιουτάουν του Σίδνεϊ στις αρχές του 1990, ενώ εκείνη δίδασκε οικονομικά στο πανεπιστήμιο της πόλης.

varoufakis-proin-syzygosΔείτε τη φωτογραφία του Βαρουφάκη με την πρώην σύζυγό του κάνοντας κλικ δεξιά:

Έγιναν ζευγάρι έναν χρόνο μετά τη γνωριμία τους και τελικά παντρεύτηκαν στην Αθήνα το 2001, όπου η Μαργαρίτα Πούλος εργάστηκε πάνω στη διδακτορική της διατριβή για τον Εμφύλιο Πόλεμο.

Σύμφωνα με αυστραλιανή εφημερίδα, η Μαργαρίτα Πούλος, που είναι καθηγήτρια στο Σίδνεϊ, «μιλάει καθημερινά σχεδόν με τον άνθρωπο που διαπραγματεύεται αν η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη».

Η πρώην σύζυγος του υπουργού Οικονομικών, αν και αρνείται να δώσει λεπτομέρειες για τον έρωτα και τον γάμο με τον Γιάνη Βαρουφάκη, δηλώνει αισιόδοξη πως θα επιτευχθεί μια συμβιβαστική συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των εταίρων της.

Η ίδια δεν αναφέρει κάτι που δεν ξέραμε για τους δυο τους. Γνωρίστηκαν σε ένα ελληνικό εστιατόριο στο Νιουτάουν του Σίδνεϊ στις αρχές του 1990, ενώ εκείνη δίδασκε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ. Οι δυο τους, αναφέρει η εφημερίδα, έγιναν ζευγάρι έναν χρόνο μετά τη γνωριμία τους και τελικά παντρεύτηκαν στην Αθήνα το 2001, όπου η Πούλος εργάστηκε πάνω στη διδακτορική της διατριβή για τον Εμφύλιο Πόλεμο.

Σήμερα, η ίδια διευθύνει ένα εστιατόριο με θαλασσινά στο Pyrmont και χαρακτηρίζει τα θαλασσινά ως «καθαρό και όμορφο» φαγητό. «Είναι δώρο των θεών» αναφέρει. «Ο γάμος τους κατέρρευσε κάτω από την πίεση διαφορετικών φιλοδοξιών, τόσο γεωγραφικών όσο και επαγγελματικών», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος σχολιάζει για τους τίτλους τέλους στον γάμο της με τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Όπως τόσα παραδοσιακά έντονα ζευγάρια, ο γάμος τους κατέρρευσε κάτω από την πίεση διαφορετικών φιλοδοξιών, τόσο γεωγραφικών όσο και επαγγελματικών».

Δείτε φωτογραφίες της πρώην συζύγου του Βαρουφάκη, Μαργαρίτας Πούλος:

Διαβάστε ποιοι θέλουν νεκρό τον Βαρουφάκη και δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με την επίθεση στον Βαρουφάκη στα Εξάρχεια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.