Εκτός εαυτού ο Βαρουφάκης με Κασιδιάρη: Απίστευτοι χαρακτηρισμοί στη Βουλή [video]

Γιατί έγινε έξω φρενών ο Γιάνης Βαρουφάκης με τον Ηλία Κασιδιάρη;

Τη πρώτη του κόντρα με τον προφυλακισμένο Χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη είχε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης.

Η ένταση προκλήθηκε όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε απευθυνόμενος στον υπουργό ότι έκανε αντίσταση στο μνημόνιο και ότι «είναι άλλο να πηγαίνεις στη βίλα σου και να πίνεις κοκτέιλ και άλλο στο κελί της φυλακής».

“Δεν φυλακισθήκατε για την αντίστασή σας στο μνημόνιο, αλλά για εγκληματικές πράξεις”, είπε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης απευθυνόμενος στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, κατά την συζήτηση ερώτησης σχετικά με τον δανεισμό από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το “κούρεμα” του δημοσίου χρέους και πιθανή συμμετοχή της Ελλάδος στην τράπεζα των χωρών BRICS.

Ο Ηλ. Κασιδιάρης είπε ότι «δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός να είναι καρπαζοεισπράχτορας» και πως είναι «εύκολο να ζητάς λιτότητα και μετά να είσαι στη βίλα σου και να πίνεις κοκτέιλ». «Εμείς από εδώ θα πάμε στη φυλακή σε ένα κελί 2 τετραγωνικά (…) Εμάς μας κλείσατε φυλακή», πρόσθεσε.

«Δεν είσαστε φυλακή για αντίσταση στο μνημόνιο, αλλά για εγκληματικές πράξεις. Δεν είμαι δικαστής, αλλά στη φυλακή δεν είστε λόγω αντίστασης στο μνημόνιο» του απάντησε σε αυστηρό τόνο ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ο Ηλ. Κασιδιάρης αντέδρασαν φωνάζοντας «το ίδιο κάνει, μας κλείσατε φυλακή», αλλά ο Γ. Βαρουφάκης επέμεινε: «δεν σας κλείσαμε εμείς, αλλά η ελληνική πολιτεία». Η απάντησή του «πνίγηκε» μέσα σε χειροκροτήματα των παρισταμένων υπουργών και βουλευτών.

Δείτε τον απίστευτο καυγά ΒαρουφάκηΚασιδιάρη στη Βουλή:

Διαβάστε τη «φαρμακερή» απάντηση Άδωνι στο σαρδάμ του Βαρουφάκη και την άγρια επίθεση Κασιδιάρη σε Άδωνι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.