Βλάχος – Τριανταφυλλίδου: γιατί χωρίζουν μετά από δύο χρόνια

Γιατί χωρίζουν έπειτα από δύο χρόνια ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου;

Έπειτα από δύο χρόνια έφτασε η ώρα του «αντίο»; Χωρίς μουρμούρα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου άφησαν τους πάντες με το στόμα ανοιxτό, με την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο και να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Μία απόφαση που δεν πάρθηκε εν θερμώ, αλλά έπειτα από πολλή κουβέντα μεταξύ τους.

«Συζήτησαν πολλές φορές και είδαν ότι είναι καλύτερα να χωρίσουν«, λέει στο «YES!» στενός φίλος του ζευγαριού, «αφού θέλουν να προχωρήσουν και να κάνουν κάτι διαφορετικό». Η «Βάσω» και ο «Χάρης» μίλησαν λοιπόν με τους ανθρώπους της παραγωγής της σειράς που πρωταγωνιστούν και τους τόνισαν ότι θα είναι καλύτερο να μη συνεχίσουν και τη νέα σεζόν τη «μουρμούρα».

Μπορεί το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» να τα… σπάει και να έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, όμως η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συνεχίσουν για τρίτη χρονιά.

Δεν επιθυμούν να ταυτιστούν με το ρόλο της Βάσως και του Χάρη, αλλά να προχωρήσουν σε κάτι καινούριο, χωρίς απαραίτητα να είναι μαζί στην τηλεόραση ή στη σκηνή. Άλλωστε στο θέατρο συνήθως το αποφεύγουν, αφού άλλο ο έρωτάς τους που φουντώνει μέρα με τη μέρα και άλλο τα επαγγελματικά τους όπου θέλουν να δοκιμαστούν σε κάτι διαφορετικό.

Η επιθυμία του ζευγαριού για χωρισμό έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους ανθρώπους της παραγωγής της σειράς που προσπαθούν να τους μεταπείσουν, κάτι όμως που μόνο εύκολο δεν είναι.

Δείτε το βίντεο με τον χορό της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου στο Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα και ποιο φαίνεται να είναι το τέταρτο ζευγάρι στο πετυχημένο σίριαλ Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Κάνε Like στο Fimes.gr