Σάλος με δήλωση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: “Την Άννυ σκότωσε ο…”

Τι δήλωσε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τη δολοφονία της Άννυ και προκάλεσε σάλο;

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Γ. Κασιμάτη, με αφορμή την απίστευτη δολοφονία της Άννυ από τον πατέρα της, εκφράζει την άποψή του καταγγέλλοντας το κοινωνικοπολιτικό σύστημα.

Τις περισσότερες φορές η σύνδεση αυτή γίνεται αυθαίρετα, με μόνο στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων προβολής των ίδιων των πολιτικών που θέλουν να αποδώσουν ευθύνες στους ανταγωνιστές τους.

«Είμαι συγκλονισμένη. Δεν τις χωράει ανθρώπου νους τις λεπτομέρειες της δολοφονίας της τετράχρονης Άννυ. Από τον μπαμπά της…

Οι άνθρωποι, στην ιστορική αυτή φάση του καπιταλισμού, μετατρέπονται σε τέρατα. Και το κατάλοιπο μνημονιακό κράτος, που είναι καθόλου κράτος, τους εξαχρειώνει ακόμη περισσότερο, αφού δεν μπορεί να τους βοηθήσει.

Κανένα ελαφρυντικό στον πατέρα αυτόν, αλλά πέρα από τα δακρύβρεχτα που θα ακούσουμε για το προφανές του ειδεχθέστατου αυτού εγκλήματος, ας σκεφτούμε τις αιτίες και το που οδεύουμε αν ανεχθούμε αυτήν την οικονομική τροπή. Ας αναλάβουμε όλοι την ευθύνη να πούμε δεν πάει άλλο, όποιο κι αν είναι το πρόσκαιρο κόστος. Άλλωστε και η “τρέλα” του πιλότου της Germanwings δεν είναι άσχετη με την πίεση στο νεοφιλελεύθερο μοντέλο.

Οι συνήθεις σταθερές δεν γκρεμίζονται, αντιστρέφονται. Ο πιλότος παίρνει μαζί του τους επιβάτες του στην προσωπική του άβυσσο, ο πατέρας που πρέπει να θρέψει το παιδί του, το κάνει τροφή…
Ή όλοι μαζί θα γλιτώσουμε, ή κανένας μας.

Συγγνώμη Άννυ για την κοινωνία που δεν προλάβαμε να εξανθρωπίσουμε για να γεννηθείς.»

Με αυτό το κείμενο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Γ. Κασιμάτη, αποκαλύπτει τον καπιταλισμό και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές ως τους πραγματικούς υπαίτιους για τον θάνατο της μικρής Άννυ.

Αγνοώντας επιδεικτικά τις εκτιμήσεις των αρχών που τονίζουν πως το έγκλημα είναι πρωτοφανές και δεν μπορεί να μπει σε κάποια κατηγορία, η ίδια υποστηρίζει πως ο δολοφόνος της Άννυ οδηγήθηκε σε αυτό το έγκλημα λόγω της… δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην χώρα μας.

Με αυτόν τον τρόπο βάζει στο «ίδιο τσουβάλι» τον πατέρα που θα κλέψει για να ταΐσει τα παιδιά του με τον παιδοκτόνο που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, είχε ξεκάθαρα εκδικητική διάθεση.

Στην σούμα της παιδοκτονίας, του καπιταλισμού και του μνημονίου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει και τον πιλότο της Germanwings. Η κυρία Κασιμάτη πήρε λοιπόν την κουτάλα και ανακάτεψε όλα τα «κακά του κόσμου», που κατά την ίδια οφείλονται στο νεοφιλελεύθερο μοντέλο, και τα σέρβιρε στη σελίδα της στο Facebook.

Τα επιχειρήματά της μάλιστα δεν προκαλούν μόνο γέλιο, αλλά μπορούν να θεωρηθούν επικίνδυνα, καθώς δίνουν ελαφρυντικά σε έναν από τους πιο ειδεχθείς εγκληματίες που έχει γνωρίσει ποτέ το Πανελλήνιο. Είναι σημαντική η κατανόηση εκείνου που έσφαλε, καθώς και η αναζήτηση των κινήτρων του. Η προσπάθεια όμως πολιτικού κηρύγματος με αφορμή ένα τέτοιο περιστατικό, είναι τελείως αχρείαστη.

Διαβάστε τις απίστευτες αποκαλύψεις από την τραβεστί πρώην του πατέρα της Άννυ, Σάββα, και τη σοκαριστική τηλεφωνική συνομιλία της μητέρας της Άννυ με τον πατέρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.