Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Τρίτη 5 Μαΐου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου.

ΚΡΙΟΣ
Καλό είναι σήμερα να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις, για να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες στα πιο σημαντικά θέματα που σε απασχολούν. Η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Άρη θα προκαλέσει κάποιες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, οπότε κάνε ό,τι μπορείς για να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις, προτού πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις λύσεις στα προβλήματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή μέρα σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση, για να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Άρη, θα έχεις κάποιες αναποδιές, οπότε απόφυγε να τα κάνεις όλα μαζί και προσπάθησε να προγραμματιστείς κατάλληλα, για να μην χάσεις τον έλεγχο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι διάφοροι τομείς της ζωής σου σε έχουν κουράσει αρκετά και θα έχεις τη διάθεση να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια, που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή, γιατί σήμερα η Σελήνη πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Άρη και θα φέρει καθυστερήσεις και λάθη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ και θα χρειαστεί ψυχραιμία στην αντιμετώπισή τους.

ΛΕΩΝ
Σήμερα ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Η αρνητική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Άρη αλλάζει τα δεδομένα σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα, αν είσαι λίγο πιο ανοιχτός και διπλωμάτης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να οφείλονται στις επιρροές που δέχεσαι από την σκληρή όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Άρη, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, επιδίωξε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Άρη, μπορεί να φέρει εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεσή σου σήμερα, δεν είναι και η καλύτερη. Διάφορες καθυστερήσεις, αλλά και παρεξηγήσεις σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και δημιουργούν εκνευρισμούς. Η αρνητική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Σελήνη από το ζώδιό σου και τον Άρη είναι υπεύθυνη για πολλές ασυνεννοησίες, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αλλά και τη θετική σου διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα το άγχος σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά. Αυτή η κατάσταση, σε συνδυασμό με τις επιρροές που δέχεσαι από την αρνητική όψη της Σελήνης με τον Άρη, φέρνει καθυστερήσεις αλλά και εκνευρισμούς, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Βάλε μπροστά την ψυχραιμία σου και να είσαι έτοιμος για όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, γιατί η αρνητική όψη που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Άρη, θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Απ’ την άλλη, η θέση της Σελήνης στον Τοξότη από το μεσημέρι και μετά θα σε βοηθήσει να δεις διαφορετικά κάποια ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό που θα σε χαρακτηρίσει σήμερα είναι το πάθος σου για όσα πιστεύεις και θα σε κάνει να λειτουργήσεις με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου όμως, γιατί το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σε κάνει να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά.

ΙΧΘYΕΣ
Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση, για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες, θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, γιατί θα σου χρειαστεί για να αντιμετωπίσεις τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα, που πολύ πιθανό να σου φέρει η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Άρη.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!