Αδάμ: Ποια η συγκλονιστική ιστορία του μωρού χωρίς πρόσωπο [φωτο]

Ποια η συγκλονιστική ιστορία του Αδάμ, του μωρού χωρίς πρόσωπο;

Ο Αδάμ από κάποια ανωμαλία στην κύηση γεννήθηκε με φρικτές παραμορφώσεις στο προσωπάκι του. Ουσιαστικά ήταν ένα νεογέννητο δίχως πρόσωπο.

Στη θέση της μύτης του, έχασκε μια μεγάλη τρύπα, το άνω χείλος δεν υπήρχε ενώ κινδύνευε να τυφλωθεί αφού δεν είχε βλέφαρα και τα ματάκια του ήταν συνέχεια εκτεθειμένα. Δεν είχε επίσης και δαχτυλάκια στα χέρια.

Μόλις οι βιολογικοί του γονείς είδαν το μωρό τους, αρνήθηκαν να το πάρουν και το βράδυ έφυγαν από το μαιευτήριο σαν κλέφτες. Το εγκατέλειψαν και εξαφανίσθηκαν.

Στο νοσοκομείο όπου εγκαταλείφθηκε ο μικρός Αδάμ, η περίπτωση του έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Το μωρό κανείς δεν ήθελε να το υιοθετήσει λόγω της εμφάνισης του. Και όμως όταν όλα λες πως έχουν τελειώσει, τότε εμφανίζεται κάποιος και σώζει την παρτίδα.

Στο νοσοκομείο εργαζόταν ο ψυχίατρος Raja Paulraj και η βοηθός ιατρού Jessica Cooksey Paulraj. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από λίγους μήνες. Ένα μεσημέρι την ώρα που έτρωγαν στο εστιατόριο του νοσοκομείου συζήτησαν για τον μικρούλη Αδάμ. Δεν το πολυσκέφτηκαν. Θα τον έκαναν εκείνοι παιδί τους. Μπορεί να μην ήταν οι βιολογικοί του γονείς, αλλά η αγάπη που θα του έδιναν δίχως να τους ενδιαφέρει η εμφάνιση του δεν είχε αρχή και τέλος.

Η υιοθεσία δεν πήρε πολύ χρόνο και αμέσως μετά το ζευγάρι κίνησε γη και ουρανό για να ξεκινήσει τις επεμβάσεις αποκατάστασης στο πρόσωπο του μικρούλη. Τελικά βρέθηκε μια ομάδα εξειδικευμένων γιατρών στο UNS Hospital στο Chappel Hill, η οποία ανέλαβε και έφερε σε πέρας με μεγάλη επιτυχία να αποκαταστήσει τις βλάβες στο πρόσωπο του μικρού Αδάμ.

Οι επεμβάσεις στοίχησαν περισσότερα από 150.000 ευρώ, μεγάλο μέρος των οποίων συγκεντρώθηκε από τις προσφορές νοσοκόμων και γιατρών του νοσοκομείου.

ο Αδάμ αναρρώνει κανονικά

Σήμερα ο Αδάμ μεγαλώνει «πνιγμένος» από αγάπη, που του δίνουν 2 άνθρωποι που δεν είναι οι βιολογικοί του γονείς. Είναι όμως το παιδί τους. Μπορεί να μην είναι σάρκα από τη σάρκα τους, αλλά είναι σίγουρα ψυχή από την ψυχή τους. Πριν λίγες ημέρες ο Αδάμ απέκτησε και μια μικρή αδελφούλα.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες του Αδάμ, του μωρού χωρίς πρόσωπο:

Διαβάστε πώς πέθανε η νεογέννητη κόρη γνωστού τραγουδιστή και πώς το Grey’s Anatomy έσωσε τη ζωή 35χρονης με καρκίνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.