Βάσεις Πανελλήνιες 2015 Αποτελέσματα: Μόρια ΑΕΙ | results.minedu.gov.gr

Μπείτε να υπολογίσετε σε ποια σχολή ΑΕΙ ή ΤΕΙ θα περάσετε με τα μόρια που βγάλατε στις Πανελλήνιες 2015 σύμφωνα με τις βάσεις.

Αγωνία τέλος για χιλιάδες υποψήφιους μαθητές που εξετάστηκαν στις Πανελλήνιες 2015 με τα αποτελέσματα των μαθημάτων και τα μόρια που συγκεντρώνουν.

Τέλος η αγωνία για χιλιάδες μαθητές της τρίτης λυκείου, καθώς ανακοινώθηκαν σήμερα στη 1 μ.μ. οι επιδόσεις τους στα μαθήματα των Πανελληνίων 2015, από το υπουργείο Παιδείας.

Μέσα από το παρακάτω πίνακα μπορείτε να υπολογίσετε τη Μέγιστη Βάση που περιμένετε να πετύχετε. Κάντε κλικ εδώ και και σε σχέση με τις Βάσεις 2014 δείτε που έχετε περάσει!

Συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία και Δείτε, Σκοπό – Μαθήματα – Επαγγελματικές Διέξοδοι -Μεταπτυχιακά του Τμήματος.

Aπό τη 1 μετά το μεσημέρι αναρτώνται σταδιακά, στα λύκεια όλης της χώρας τα αποτελέσματα και τα μόρια των μαθητών.

Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β’ θα αναρτήθηκαν σήμερα Τρίτη 23-6-2015 σε όλα τα Λύκεια της χώρας.

Οι βαθμοί Πανελλήνιων εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α’, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β’ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν την Πέμπτη 25-6-2015 περί τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας.

Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές 2015, πρέπει μέχρι τις 26-6-2015 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Για τους βαθμούς των ειδικών μαθημάτων θα εκδοθεί νέο δελτίο τύπου.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι τις 26-6-2015 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Τέλος, επισημαίνεται ότι μέχρι την Τρίτη 7-7-2015 οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr

Τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε σε ποια ΑΕΙ-ΤΕΙ θα μπαίνουν χωρίς Πανελλήνιες και ποια τα εκτός ύλης θέματα στις Πανελλήνιες 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.