Καταγγελίες-φωτιά: “Οι διευθυντές των τραπεζών καλούν τους πολίτες να αποσύρουν καταθέσεις” [video]

Ποιες οι απίστευτες καταγγελίες για τους διευθυντές τραπεζών; Γιατί προτρέπουν τους πελάτες να αποσύρουν τις καταθέσεις;

Πριν λίγες μέρες, το είχε καταγγείλει δημόσια, ο Υπουργός της Κυβέρνησης Πάνος Σκουρλέτης, λέγοντας ότι διευθυντές τραπεζών, με εντολές των διοικήσεων τους, καλούν τους πελάτες τους, να βγάλουν τα χρήματα από τις τράπεζες.

Όσο περνάνε οι μέρες όμως το φαινόμενο εντείνεται. Οι καταγγελίες στα social media πέφτουν βροχή τις τελευταίες ώρες.

Χθες μάλιστα ευρισκόμενος συντάκτης του Άνεμου Αντίστασης στην κεντρική πλατεία της Πάτρας, άκουσε με τα αυτιά του πολίτη να του λέει, ότι εκεί τοπικός διευθυντής τράπεζας κάλεσε στο τηλέφωνο στενό του συγγενή, και τον προέτρεψε να σηκώσει τα χρήματα του από την τράπεζα.

Η εσωτερική 5η φάλαγγα, έχοντας ως εργαλείο τον Στουρνάρα και τις ελεγχόμενες από την ΕΚΤ ελληνικές τράπεζες, κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει κλίμα πανικού από την μία, αλλά και ασφυκτικές συνθήκες διαπραγμάτευσης για την ελληνική πλευρά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι εκπρόσωποι ΝΔ, Ποταμιού βγαίνουν στα πάνελ, και μιλάνε για την εκροή καταθέσεων, με εκδικητικό τόνο, σχολιάζουν χαρακτηριστικά στις καταγγελίες.

Δείτε τις καταγγελίες Σκουρλέτη για τους διευθυντές των τραπεζών και τις καταθέσεις:

Διαβάστε ποιες καταθέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο της εφορίας και πόσα εκατ. έφυγαν σε μία ημέρα από τις καταθέσεις στις τράπεζες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.