Αληθινή κόλαση για Δήμητρα Μαργέτη: “Εγώ και τα παιδιά μου πεινάμε. Ζούμε…”

Ποια η νέα ζωή της Δήμητρας Μαργέτη;

Στις δικαστικές αίθουσες βρέθηκε ξανά η Δήμητρα Μαργέτη, 20 χρόνια μετά την καταδίκη της σε κάθειρξη 17 ετών για την υπόθεση των σατανιστών της Παλλήνης, που συγκλόνισε το πανελλήνιο το 1994, και 14 χρόνια μετά την αποφυλάκισή της.

Η 38χρονη σήμερα μητέρα δύο παιδιών φαίνεται ότι ζει την αληθινή κόλαση και προσφεύγοντας στο Πρωτοδικείο της Αθήνας κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του εν διαστάσει συζύγου της Χαράλαμπου Ζώγα για τη διατροφή των παιδιών τους, ηλικίας 5 και 11 ετών.

Το 2001, μετά το «εισιτήριο» για την ελευθερία που της έδωσε το Συμβούλιο Εφετών Πειραιά, η 25χρονη τότε Μαργέτη, που είχε εκτίσει οκτώ χρόνια στη φυλακή, άφησε πίσω το παρελθόν και αποκήρυξε τον σατανισμό. Τηρώντας χαμηλό προφίλ και έχοντας στο πλευρό της συγγενικά της πρόσωπα, άρχισε να φτιάχνει τη ζωή της και παντρεύτηκε έναν υπεργολάβο οικοδομών. Ωστόσο, τα προβλήματα μεταξύ τους δεν άργησαν να φανούν, με αποτέλεσμα να έρθει η οριστική ρήξη εδώ και ενάμιση χρόνο.

«Επί δέκα χρόνια δεν με άφηνε να δουλέψω. Δεν με άφησε να πάρω ούτε το Lower, να τελειώσω το σχολείο, να εξελιχθώ ως άνθρωπος» είπε στο δικαστήριο η Δήμητρα Μαργέτη, περιγράφοντας όσα βίωνε στο πλευρό του συζύγου της.

«Δεν έχω άλλα σταθερά εισοδήματα πλην της διατροφής των 300 ευρώ που μου δίνει και όχι πάντα εγκαίρως» πρόσθεσε η 38χρονη που εργάζεται περιστασιακά ως κομμώτρια από σπίτι σε σπίτι. «Ο κύριος βγαίνει με τους φίλους του και τη σύντροφό του κάθε βράδυ, την ώρα που τα παιδιά του δεν έχουν να πάρουν παγωτό!

Θέλει να είναι εκείνος το κεφάλαιο της οικογένειας, να με εξαθλιώσει, για να μην μπορώ να τους δώσω τίποτα και να τρέχουν σε αυτόν» επισήμανε και ισχυρίστηκε ότι ο υπεργολάβος έχει κρατήσει κλειδιά του σπιτιού τους και μπαινοβγαίνει όποτε θέλει για να την ελέγχει.

«Η Δήμητρα έχει υποστεί απαράδεκτη συμπεριφορά από τον άντρα της. Εχει βοήθεια μόνο από το περιβάλλον της. Εκείνος έχει λεφτά, αγοράζει στα παιδιά tablets και αγνοεί τις πραγματικές ανάγκες τους» κατέθεσε στενή φίλη της και τόνισε πως ο «κουβαρντάς» υπεργολάβος έχει νοικιάσει με τη νέα σύντροφό του σπίτι στον Γέρακα!

Κακοδιαχείριση

«Παλιά δούλευα ως υπεργολάβος, αλλά τώρα δεν έχω τίποτα! Μένω με τη μητέρα μου. Καταλαβαίνω ότι και η Δήμητρα παιδεύεται, αλλά τι να κάνω;» αντέκρουσε ο σύζυγός της, ισχυρισμό που επιβεβαίωσε και ο αδελφός του: «Στη μάνα μας μένει. Με μια σύνταξη ζουν. Εχουν απευθυνθεί στην ενορία για φαγητό!». Κατηγόρησε μάλιστα την 38χρονη για κακοδιαχείριση: «Αμα παραγγέλνει ντιλίβερι, πού να μείνουν λεφτά;».

«Ζούμε με ελεημοσύνες»

«Κυρία πρόεδρε, δεν γίνεται να ζούμε με ελεημοσύνη! Οταν κάνουμε παιδιά, μαζευόμαστε! Αν δεν έχει λεφτά, να πάει να δουλέψει! Εγώ προσπάθησα και καθαρίστρια στον δήμο να γίνω!» είπε έξαλλη η Δήμητρα Μαργέτη, με την πλευρά του συζύγου να ρωτά με νόημα: «Και γιατί δεν έγινες;».

«Γιατί έχω ποινικό μητρώο!» απάντησε φωνάζοντας η Μαργέτη και εξαπέλυσε επίθεση κατά του συζύγου της: «Πίνει, κυρία πρόεδρε. Μας το λένε όλοι ότι πίνει. Ο κύριος έχει και ακίνητα και εισοδήματα και τεμπελιάζει! Τα πληρώνει όλα η μάνα του και αν πεθάνει, θα φάει όλη την περιουσία!».

Ο δικηγόρος του συζύγου της είπε: «Η κυρία Μαργέτη έχει εμπειρία στα δικαστήρια και έχει μάθει να αγορεύει» προκαλώντας την έκρηξη της 38χρονης: «Μπράβο σας! Σας ευχαριστώ πολύ για τη σπόντα!».

Η Δήμητρα Μαργέτη είχε καταδικαστεί για απλή συνέργεια στις δύο ανθρωποκτονίες που διέπραξαν για χάρη του Εωσφόρου οι συγκατηγορούμενοί της Ασημάκης Κατσούλας και Μάνος Δημητροκάλλης (επίσης έχει αποφυλακιστεί).

Διαβάστε πώς ζει σήμερα η Δήμητρα Μαργέτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.