Καινούργιου: “Καλύτερα να μου καεί το μαλλί παρά να πάρω τηλέφωνο την Ηλιάκη” [video]

Τι δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την Μαρία Ηλιάκη; Δείτε το βίντεο.

Και η κόντρα συνεχίζεται ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες. Μετά την συνεργασία τους στο «Δέστε τους», η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχουν επαφές και πορεύονται σε αντίθετους δρόμους.

Η ξανθιά παρουσιάστρια του «Όλα Παίζουν», Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε την πρόκληση του Νίκου Μουτσινά για το Ougachallenge, στο οποίο όμως είχε καλέσει και την Μαρία Ηλιάκη.

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε μόνη της τελικά απέναντι από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος την υπέβαλε σε μία μικρή ανάκριση.

Ανάμεσα σε άλλα εξομολογήθηκε πως έκανε την πρώτη της ολοκληρωμένη σχέση στα 21 της χρόνια. «Το ξέρεις πολύ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου απευθυνόμενη στον Ουγγαρέζο.

Το πιο hot σημείο της συνέντευξης όμως ήταν αναμφίβολα για το αν θα προτιμούσε να της καεί το μαλλί ή να πάρει τηλέφωνο την Μαρία Ηλιάκη.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε λεπτό και απάντησε άμεσα χαμογελόντας: «Να μου καεί το μαλλί»! Επόμενη καλεσμένη, την οποία προκάλεσε, θα είναι η συμπαρουσιάστριά της, Αλέκα Καμηλά.

Δείτε το βίντεο με την Κατερίνα Καινούργιου και τις δηλώσεις της για την Μαρία Ηλιάκη:

Διαβάστε ποιο το νέο ξέσπασμα της Καινούργιου για τη Μαρία Ηλιάκη και ποιες οι δύσκολες ώρες της Κατερίνας Καινούργιου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.