Σοκ στα media: Αυτοκτόνησε γνωστή παρουσιάστρια [φωτο]

Πώς αυτοκτόνησε η γνωστή παρουσιάστρια Μισέλ Βατ;

Η 38χρονη Μισέλ Βατ, κόρη του πρώην πυγμάχου Τζιμ Βατ και παρουσιάστρια της εκπομπής «60′ makeover» έβαλε τέλος στη ζωή της μέσα στο σπίτι της στη Σκωτία.

Εκεί ζούσε με τον σύζυγο της Κερ και την 5χρονη κόρη τους Τζέιμι. Συντετριμμένοι είναι συνάδελφοι και φίλοι της την αποχαιρέτισαν χθες στα social media.

Η Λορέιν Κέλι έγραψε στο Twitter: «Είμαι συντετριμμένη από την είδηση του θανάτου της Μισέλ Βατ, ήταν μία αξιαγάπητη γυναίκα και μία θαυμάσια μητέρα. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια της και όλους όσους την αγαπούσαν.»

michelle-wattΟ Σκωτσέζος κωμικός Ντες Κλαρκ ανέφερε: «Είναι πολύ θλιβερό. Οι αναμνήσεις μου από την Μισέλ, ήταν όλες τόσο χαρούμενες. Ηταν πολύ διασκεδαστική και ευχάριστη παρέα. Δε τη θυμάμαι να είχε ποτέ μία κακή μέρα. Ήταν πανέμορφη και γεμάτη χαρά. Είμαι συντετριμμένος. Ακόμα τρέμω. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους της».

Ο θάνατός της Μισέλ Βατ είναι η δεύτερη τραγωδία που χτυπάει την οικογένειά της αφού ο αδερφός της σκοτώθηκε πριν από 20 χρόνια σε ένα τραγικό δυστύχημα στη Γλασκώβη σε ηλικία μόλις 17 ετών.

Διαβάστε ποιος είναι ο αστυνομικός που αυτοκτόνησε στο Μενίδι επειδή χώρισε και τι έκανε πατέρας σε 13χρονη και αυτοκτόνησε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.