Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Ζαμπίδη

Ποιες οι δύσκολες ώρες του Μιχάλη Ζαμπίδη;

Μετά από τόσα χρόνια πρωταθλητισμού, το kick box του έχει δώσει πολλά μαθήματα ζωής.

«Μέσα από το άθλημα διδάχτηκα μια μεθοδολογία για το πώς θα πετύχω τους στόχους μου. Το όραμα, η πίστη, η υπομονή, η επιμονή, η πρόβλεψη και η πειθαρχία ήταν για μένα τα συστατικά της επιτυχίας, τα οποία δούλεψα πολύ μέσα στο μυαλό μου».

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έμαθε μέσα από το kick box να διαχειρίζεται τους φόβους του, αλλά και το άγχος, συναισθήματα που έχουν οι αθλητές που μάχονται μέχρι τελικής πτώσης.

«Καθημερινά έπρεπε να υπερβαίνω τα όριά μου και να ξεπερνάω τον πόνο και την κούραση. Ουσιαστικά είχα ένα διακόπτη που όταν έκανα προπονήσεις άνοιγε και έκλεινε στο σπίτι. Ο αθλητής είναι σαν τον ηθοποιό που ανεβαίνει πάνω στο σανίδι: Πρέπει να διασκεδάσει τον κόσμο. Μόνο που στη δική μου περίπτωση υπάρχει και ο σωματικός πόνος. Αυτό που διδάχτηκα από την οικογένειά μου είναι πως με αυτό που θα ασχοληθώ, να δώσω την ψυχή μου και να είμαι 100% εκεί. Διαφορετικά, να μην το κάνω καθόλου. Ο πρωταθλητισμός είναι κάτι που πρέπει να βγαίνει πηγαία από μέσα σου, προκειμένου να κάνεις υπερβάσεις. Με το ζόρι δεν γίνεται» προσθέτει ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Διαβάστε γιατί σταματά την καριέρα του ο Μιχάλης Ζαμπίδης και ποια φωτογραφία του Ζαμπίδη σαρώνει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.