“Εγκεφαλικό” η Τρέμη: Τι απαντά για τις κατηγορίες χειραγώγησης από το ΔΝΤ

Τι απαντά η Όλγα Τρέμη για τις κατηγορίες χειραγώγησης από το ΔΝΤ;

Αναβρασμός επικρατεί στο δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΑΚΡΟΠΟΛΗ που κατηγορεί πολλούς γνωστούς δημοσιογράφους για χειραγώγηση από το ΔΝΤ.

Μετά τους ισχυρισμούς του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν «σεμινάρια» σε Αθήνα και Ουάσινγκτον για να προβάλλουν τις απόψεις του ΔΝΤ και της Κομισιόν, η εφημερίδα δημοσίευσε λίστα με πολλά γνωστά ονόματα της δημοσιογραφίας.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνεται και το όνομα της Όλγας Τρέμη. Η δημοσιογράφος, με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας.

Η δήλωση της Όλγας Τρέμη:

«Ενημερώθηκα για τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Η Ακρόπολη» στις 17 και 18 Ιουνίου 2015 τα οποία είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά και θίγουν την προσωπικότητά μου, την τιμή και την υπόληψή μου.

Κατόπιν αυτών, επικοινώνησα με τους δικηγόρους μου, προκειμένου να προχωρήσουν στα δέοντα ένδικα μέσα».

Να σημειωθεί ότι και ο Δημήτρης Καμπουράκης με τον Γιώργο Οικονομέα ανακοίνωσαν μέσα από την εκπομπή τους ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη, ενώ το ίδιο πρόκειται να πράξει και ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Δείτε πώς ξεφτιλίστηκε η Τρέμη με τη σύλληψη Μπόμπολα και πώς άφησε «αγάλματα» Ευαγγελάτο και Τρέμη η Ραχήλ Μακρή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.