Πέφτουν στα πόδια του Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Για ποιον ποδοσφαιριστή αναμένεται να κοντραριστούν Ιβάν Σαββίδης και Βαγγέλης Μαρινάκης; Ποιο το κασέ του και ποιες οι πιθανότητες να έρθει στην Ελλάδα;

«Καυτό» θα είναι μεταγραφικά το φετινό καλοκαίρι, καθώς τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ εμφανίζονται αποφασισμένοι να ρίξουν χρήμα και να φέρουν παίκτες εγνωσμένης αξίας. Ο καθένας για δικούς του λόγους «πρέπει» φέτος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να βελτιώσει την ομάδα του και για αυτό υπάρχει η βεβαιότητα, ακόμα και στον χώρο των ατζέντηδων, πως θα γίνουν μεταγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Ήδη άλλωστε υπάρχει ποδοσφαιριστής που φαίνεται να απασχολεί και τους δύο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Φιλίπ Μεξές. Μάλιστα, το όνομα του έπεσε στο τραπέζι στην συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Φρανκ Άρνεσεν, καθώς όπως σας έχει αποκαλύψει ο SportDog από τον Φεβρουάριο, ο Γάλλος αμυντικός αποτελεί μεγάλη καψούρα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν είχε κάνει κίνηση να τον φέρει και τον Γενάρη, ενώ όπως σας είχε ενημερώσει ο Σκύλος από τότε, ήταν σίγουρο πως θα ψάξει την περίπτωσή του και το καλοκαίρι, όπως και έγινε. Ωστόσο, ο Φιλίπ Μεξές έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του, αφού και αυτοί ψάχνουν για έναν «βράχο» στην άμυνα.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή πάντως δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς μπορεί ο 33χρονος άσος Φιλίπ Μεξές να μένει ελεύθερος από τη Μίλαν, η οποία του έκανε πρόταση με μειωμένες αποδοχές, ωστόσο ο ίδιος για να φύγει από την Ιταλία ζητάει ένα συμβόλαιο που θα φτάνει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ!

Διαβάστε γιατί ο Κοντονής ακυρώνει όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και δείτε τα απίστευτα επεισόδια στο Παναθηναικός-Ολυμπιακός.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.