Πώς είναι σήμερα η Πόπη Χατζηδημητρίου [φωτο]

Πώς είναι σήμερα η Πόπη Χατζηδημητρίου; Δείτε τις φωτογραφίες με την Πόπη Χατζηδημητρίου.

Υπήρξε παρουσιάστρια του θρυλικού πλέον «Πρωινού Καφέ» και κατέχει τη δική της θέση στις καλύτερες οικοδέσποινες της ελληνικής τηλεόρασης στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Η Πόπη Χατζηδημητρίου όμως εδώ και αρκετά χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, έχοντας επιλέξει να κάνει δουλειές που της αρέσουν και τη γεμίζουν ενέργεια. Φέτος λοιπόν, βρίσκεται ξανά στο στούντιο ηχογραφήσεων, χωρίς όμως να έχει αποκαλύψει ακόμα πώς ακριβώς θα κάνει το δυναμικό της comeback στον χώρο των media.

Κατά τα άλλα, η γλυκιά Πόπη Χατζηδημητρίου μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στη Νέα Σμύρνη όπου ζει μόνιμα και τον Σχοινιά όπου διαθέτει εξοχικό, περνάει καλά με τους φίλους της και δείχνει ιδιαίτερα ανανεωμένη. Ο φωτογραφικός φακός μιας φίλης της, την απαθανάτισε σε έξοδό της πριν από λίγες ημέρες σε αθλητικό κέντρο της Ανατολικής Αττικής και η ίδια έδειχνε πολύ λαμπερή και φρέσκια.

Συνεχίζοντας να διατηρεί το κοντοκουρεμένο λουκ στα μαλλιά της που της πάει πολύ και ακολουθώντας τη μόδα με μέτρο, επιλέγοντας τα ρούχα και τα αξεσουάρ που της ταιριάζουν, συνεχίζει να διατηρεί την κομψότητά της.

Δείτε τις φωτογραφίες με την Πόπη Χατζηδημητρίου:

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη στην παραλία με μαγιό ενάμιση μήνα μετά τη γέννα και πώς θα αδυνατίσει η Ελένη Μενεγάκη με την ειδική δίαιτα της λοχείας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.