Έξαλλη η Ραχήλ Μακρή: Γιατί κάνει μήνυση στον Στουρνάρα

Γιατί κάνει μήνυση στον Στουρνάρα η Ραχήλ Μακρή;

Μήνυση κατά του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, προανήγγειλε η Ραχήλ Μακρή με ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Θυμίζουμε στον κ. Στουρνάρα ότι οι Γερμανοί εκτελούσαν τους ταγματασφαλίτες όταν πλέον δεν τους χρειάζονταν» λέει στην ανακοίνωσή της η Ραχήλ Μακρή κατηγορώντας ουσιαστικά τον Γιάννη Στουρνάρα ότι θέτει σε κίνδυνο το τραπεζικό σύστημα με τις προειδοποιήσεις του για ενδεχόμενο Grexit εάν δεν επέλθει συμφωνία με τους πιστωτές.

«Οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές οφείλουν να διερευνήσουν την ύπαρξη ενδεχόμενου δόλου στο σύνολο των δηλώσεών που διακυβεύουν την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος και υποκινούν άμεσα ή έμμεσα τους πολίτες σε πράξεις πανικού», αναφέρει η Ραχήλ Μακρή και καταλήγει:

«Ως εκπρόσωπος των πολιτών θα αναλάβω όλες τις θεσμικές και κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που κρίνονται επιβεβλημένες για να στηρίξω την εθνική προσπάθεια χωρίς εκβιαστικά διλλήματα συμφωνιών που αποκλίνουν από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και στοχεύουν στην περαιτέρω φτωχοποίηση των πολιτών».

Διαβάστε πώς πλήρωσαν τη δόση στο ΔΝΤ με «τράκα» από Στουρνάρα και πώς καρφώνει τον Παπαμιμίκο για «αρπαγή» 2,5 εκ. ευρώ η Ραχήλ Μακρή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.