Ζωή Κωνσταντοπούλου – Σία Κοσιώνη: δείτε όλη την επεισοδιακή συνέντευξη [video]

Δείτε όλη την επεισοδιακή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Σίας Κοσιώνη.

Θυελλώδης ήταν η συνέντευξη της Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Σία Κοσιώνη και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να εξαπολύει βολές κατά των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία, κατά την ίδια, ασκούν προπαγάνδα υπέρ του «ναι» και δημιουργούν ένα κλίμα πανικού. Από τα πυρά της δεν γλίτωσε κανείς, πόσο μάλλον η Σία Κοσιώνη που έπαιρνε την συνέντευξη.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως τα κανάλια τρομοκρατούν και πανικοβάλλουν τους πολίτες και στη συνέχεια ανέφερε πως τα κυρίαρχα μέσα συντάσσονται με τους δανειστές.

«Δυστυχώς υπάρχουν και πολίτες και λεγόμενοι δημοσιογράφοι που δεν θέλουν να διαγραφεί το χρέος. Και εντάσσω σαφώς και τον ΣΚΑΪ σε αυτές τις σκοπιμότητες. Το έχετε αποδείξει ότι υπηρετείτε συμφέροντα δανειστών. Σας καλώ αυτό το πενθήμερο να πάψετε να υπηρετείτε συμφέροντα δανειστών», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τη Σία Κοσιώνη να αναρωτιέται αν οι δημοσιογράφοι ήταν αυτοί που έκλεισαν τις τράπεζες.

Όσον αφορά το θέμα του τι θα γίνει μετά το «όχι», η πρόεδρος της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν έδωσε συγκεκριμένη απάντηση, λέγοντας πως η ερώτηση που της έγινε δεν διατυπώθηκε σωστά.

«Δεν είμαι πολύ έξυπνη, θέλω περισσότερο χρόνο», απάντησε η δημοσιογράφος, όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου της πρότεινε να κάνει συντομότερες απαντήσεις.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως τονίστηκε η σημασία της δημόσιας τηλεόρασης, την οποία η πρόεδρος της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκάλεσε «δημόσιο αγαθό», ενώ έγινε λόγος και στο κατά πόσο έχουν δικαίωμα να λειτουργούν τα ιδιωτικά κανάλια.

«Δεν σας ανήκει το δικαίωμα εκπομπής και κυρίως στους ιδιοκτήτες σταθμών που ποτέ δεν έχουν πληρώσει». Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν όταν η Ζ. Κωνσταντοπούλου σχολίασε απαντώντας σε ερώτηση για τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης που αφήνουν υπαινιγμούς για σχέδιο οδήγησης της χώρα στη δραχμή και ανέφερε: «Εννοείτε τον κ. Μητσοτάκη, τον κ. Μπακογιάννη, την κα Μπακογιάννη; Ποιους εννοείτε;». «Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι ανήθικο» ανέφερε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη η οποία είναι σύντροφος του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, γιου της Ντόρας Μπακογιάννη και ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Σία Κοσιώνη:

Διαβάστε πότε θα παντρευτεί τον Μπακογιάννη η Σία Κοσιώνη και την επική «κωλοτούμπα» της Κωνσταντοπούλου με το άρθρο 66 για Σαμαρά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.