Τι δείχνουν τα άστρα για τις πολιτικές εξελίξεις: Έρχεται πολιτική βόμβα στην Ελλάδα

Τι δείχνουν τα άστρα για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα;

Τα έντονα αστρολογικά φαινόμενα δρομολογούν σημαντικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όπως αποκαλύπτει στην «Espresso» η αστρολογική σύμβουλος, εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers Δήμητρα Παπανικολοπούλου.

Ασχέτως από την έκβαση του δημοψηφίσματος, υπάρχει αστρολογική «βόμβα» αυτή τη στιγμή, καθώς σύμφωνα με την κυρία Παπανικολοπούλου: «Εχουμε συνδυασμό αστρολογικών φαινομένων, αφού εκτός από την ενεργοποίηση του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα από τον Μάιο, εξακολουθούν να μας επηρεάζουν οι σεληνιακές και οι ηλιακές εκλείψεις της προηγούμενης περιόδου, που τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματά τους.

»Οι δυο μεγάλες πτωχεύσεις της Ελλάδας (το 1893, με το ιστορικό «Δυστυχώς, επτωχεύσαμεν» του Χαρίλαου Τρικούπη και το 1932, με την κήρυξη της παύσης πληρωμών από την κυβέρνηση Ελευθέριου Βενιζέλου) έγιναν κυρίως κάτω από το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, που με μια σειρά άλλων αστρολογικών φαινομένων οδήγησαν τις καταστάσεις στα άκρα». Η αστρολογική σύμβουλος, που τιμήθηκε το 2003 από την American Federation of Astrologers ως η πρώτη Ευρωπαία με βραβείο για την προσφορά της στην έρευνα της στα άστρα και στον άνθρωπο, επισημαίνει ότι είναι η εποχή που καθετί παλιό θα πεθάνει και θα περάσει στην Ιστορία.

Άστρα πολιτικές εξελίξεις: Διάσπαση

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝ.ΕΛ., η Ν.Δ., το Ποτάμι οδηγούνται σταδιακά σε διάσπαση! Θα υπάρξουν παραιτήσεις πολιτικών προσώπων και δρομολογείται η δημιουργία νέων φορέων, που θα καθορίσουν το πολιτικό σκηνικό του μέλλοντος. Η οικουμενική κυβέρνηση είναι στην πολιτική ατζέντα μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ τα άστρα δείχνουν ανοδική πορεία και της Χρυσής Αυγής.

Η Ελλάδα οδηγείται σε μετεκλογικές αναμετρήσεις, αφού είτε με δραχμή είτε με ευρώ το κόστος διαβίωσης αυξάνεται, με αποτέλεσμα σημαντικοί τομείς της καθημερινότητας να πληγούν σημαντικά. Οι οικονομίες από την αρχαία Ελλάδα έως σήμερα ευνοούνταν μόνο με τη Σεισάχθεια, τα πολύ τολμηρά και δραστικά νομοθετικά μέτρα του Σόλωνα για την ανακούφιση των πολιτών» προβλέπει και σημειώνει:

«Η Ελλάδα τώρα δεν μπορεί, δυστυχώς, να βασιστεί ούτε στον τουρισμό της για να μειώσει το κόστος των απωλειών. Ποιος θα επιλέξει μια χώρα που βρίσκεται σε πολιτική αστάθεια για μεγάλο διάστημα; Το θέμα, όμως, που δημιουργείται μέσα απ” αυτή την περιπέτεια είναι πως εφεξής φαίνεται να αλλάζει ο χάρτης του παγκόσμιου τουρισμού, με την Ελλάδα να χάνει σημαντικό έδαφος και να χρειάζεται να αλλάξουμε προσέγγιση».

Οπως προβλέπει η κυρία Παπανικολοπούλου, οι ανατροπές θα συνεχιστούν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, όταν θα έχουμε αστρολογικά το τετράγωνο Ποσειδώνα – Κρόνου σε συνδυασμό με σεληνιακή έκλειψη: «Η τελευταία «ματωμένη Σελήνη’» δημιουργεί ακραία κόμματα και κυβερνήσεις.

Διαβάστε με ποιον πρωτοκλασάτο Υπουργό «έπαιξε μπουνιές» ο Γιάνης Βαρουφάκης και τι ψήφισαν τα Εξάρχεια στο δημοψήφισμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.