Δύσκολες ώρες για την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη

Ποιες είναι οι ώρες αγωνίας για Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη;

Η αγωνία έχει χτυπήσει πλέον κόκκινο για τη Δέσποινα Βανδή, η οποία στέκεται στο πλευρό του συζύγου της σε αυτή την περιπέτεια που περνάει και ελπίζει ότι ο άντρας της ζωής της θα δικαιωθεί πανηγυρικά.

Το περιοδικό, εδώ και αρκετό καιρό, σας είχε αποκαλύψει ότι το όνομα του Ντέμη είχε αναμειχθεί στην υπόθεση με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες ποδοσφαιρικών ομάδων, την εποχή που εκείνος ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ, και οι εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται πλέον να είναι ραγδαίες. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, η προκαταρκτική έρευνα ολοκληρώθηκε και ο εισαγγελέας αναμένεται να προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για τα αδικήματα της απάτης, της πλαστογραφίας και της χρήσης πλαστού εγγράφου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διώξεις δεν θα περιοριστούν μόνο σε προέδρους ομάδων για τους οποίους θα προκύψει τυχόν ευθύνη, αλλά και σε πρόσωπα που συμμετείχαν στη διακίνηση των πλαστών ενημεροτήτων, όπως δικηγόροι, μέλη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και άλλοι. Το πόρισμα της Οικονομικής Αστυνομίας ξεπερνάει τις εκατό σελίδες και δεν είναι λίγοι εκείνοι που το χαρακτηρίζουν “φωτιά” για τους εμπλεκόμενους.

Ταραχή

Όπως ήταν επόμενο, τα νέα δημοσιεύματα προκάλεσαν ταραχή στη Δέσποινα Βανδή, αλλά ο Ντέμης Νικολαΐδης εξακολουθεί να είναι καθησυχαστικός και σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ο σύζυγος της Δέσποινας Βανδή επαναλαμβάνει συνεχώς αυτό που είπε και όταν κλήθηκε στον εισαγγελέα να δώσει εξηγήσεις για όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η εφορία με έγγραφό της δέχεται ότι το επίμαχο διάστημα η ομάδα ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις της, οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να είναι πλαστή η φορολογική ενημερότητα της ομάδας.

Βέβαια, όσο η υπόθεση παραμένει ανοικτή τόσο η αγωνία της Δέσποινας Βανδή χτυπάει κόκκινο. Δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο άντρας της εξακολουθεί να πληρώνει με προσωπικό κόστος το πάθος του για την αγαπημένη του ομάδα, την οποία έσωσε από καταστροφή. Πιστεύει ότι ο Ντέμης θα δικαιωθεί πανηγυρικά και είναι δίπλα του κάθε στιγμή, αλλά, όπως και να το κάνουμε, όλη αυτή η περιπέτεια την έχει τσακίσει ψυχολογικά. Το καλοκαίρι προμηνύεται μαύρο, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Βέβαια, υπάρχουν τα δύο της παιδιά που την ηρεμούν απόλυτα, αλλά το μυαλό της είναι στον άντρα της και προσεύχεται να τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα η περιπέτειά του.

Δείτε τον super seχy χορό της Δέσποινας Βανδή στα καμαρίνια του Voice και πώς «ωρίμασε» η Αρετή Κοσμίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.