Δήμητρα Βούλγαρη-Λάμπρου: Το facebook της συζυγοκτόνου και οι αινιγματικές αναρτήσεις

Τι ανέβαζε στο προφίλ της στο facebook η Δήμητρα Βούλγαρη-Λάμπρου;

Η Δήμητρα Βούλγαρη Λάμπρου, έως την εξιχνίαση της δολοφονίας του καπετάνιου, δεν έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί το προφίλ της στο Facebook.

Όπως αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα του govastileto.gr, χαρακτηριστικό ήταν το τελευταίο της status λίγες ώρες πριν οδηγηθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου για μία ακόμη φορά στο αστυνομικό τμήμα, όπου μετά από 14 ώρες ανάκρισης, η Δήμητρα Βούλγαρη-Λάμπρου ομολόγησε τον φόνο του συζύγου της.

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου ανάρτησε στο Facebook μία φωτογραφία που άφηνε ένα μήνυμα. Τη στιγμή της κοινοποίησης ουδείς γνώριζε, ούτε μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.

«Μην εκδικείσαι κανέναν. Αργά ή γρήγορα θα το κάνει η ζωή για εσένα. Έχε της εμπιστοσύνη», ήταν το τελευταίο μήνυμα της Δήμητρας Βούλγαρη Λάμπρου ενώ μία μέρα μετά, τα φώτα της δημοσιότητας θα έβλεπε το «θέατρο» που έπαιζε τόσο καιρό σύμφωνα με τους κατοίκους της Αργολίδας.

Τα ερμητικά κλειστά στόματα των κατοίκων έχουν αρχίσει και λύνουν την σιωπή τους, οδηγώντας το govastileto.gr στο προφίλ στο Facebook της φερόμενης ως συζυγοκτόνου, Δήμητρας Βούλγαρη-Λάμπρου.

Ένα προφίλ «βιτρίνα» που είχε ως εικόνα προφίλ την κόρη της και το διαχειριζόταν ουσιαστικά η Δήμητρα Βούλγαρη Λάμπρου, σύμφωνα με άνθρωπο του στενού περιβάλλοντός της και όπως καταλήξαμε, «σκαλίζοντάς» το με προσοχή.

Ο διαδικτυακός λογαριασμός δημιουργήθηκε το 2012, ως «L… Lambrou» και έφτασε να αριθμεί 900 φίλους, εκ των οποίων μόνο 10 άτομα είναι φίλοι της ανήλικης κόρης της, αφού οι υπόλοιποι διαδικτυακοί φίλοι είναι μεγαλύτερης ηλικίας.

Η 38χρονη μητέρα που κρυβόταν πίσω από το προφίλ της δεκάχρονης κόρης της, όλο αυτό το διάστημα μετά την μοιραία εκείνη ημέρα που βρέθηκε δολοφονημένος ο σύζυγός της, δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις, με θέματα που αφορούν μαγειρική, κοσμήματα, προσωπικές φωτογραφίες του παιδιού της αλλά και με την ανιψιά της αλλά και από τις γυμναστικές επιδείξεις του σχολείου, αλλά και να περνάει τα προσωπικά της μηνύματα.

Δείτε τις φωτογραφίες-αναρτήσεις της Δήμητρας Βούλγαρη-Λάμπρου στο facebook:

Διαβάστε τι έκανε στην απολογία της η Δήμητρα Βούλγαρη-Λάμπρου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.