Δήμητρα Βούλγαρη: Κυνική και αμετανόητη στη δίκη η δολοφόνος του Θανάση Λάμπρου

Ποια η στάση της Δήμητρας Βούλγαρη στη δίκη για τη δολοφονία του Θανάση Λάμπρου;

Αμετανόητη εμφανίζεται η 38χρονη Δήμητρα Βούλγαρη τέσσερα εικοσιτετράωρα μετά τη σύλληψή της για τη δολοφονία του συζύγου της Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα Ερμιονίδας.

«Δεν έχει ζητήσει ούτε μία συγγνώμη γι’ αυτό που έκανε και εξακολουθεί να είναι ψυχρή, απόμακρη και να κοιτάει συνεχώς το πάτωμα» αναφέρει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που διερευνά την υπόθεση.

Η συζυγοκτόνος, Δήμητρα Βούλγαρη που τα ξημερώματα της Παρασκευής ομολόγησε ότι σκότωσε με δύο πυροβολισμούς από πυροβόλο όπλο τον 42χρονο ναυτικό και πατέρα της δεκάχρονης κόρης της, κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και σήμερα στις 9.30 το πρωί επρόκειτο να απολογηθεί στον ανακριτή. Από το μεσημέρι της 8ης Δεκεμβρίου που ο άτυχος Λάμπρου εντοπίστηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού φιλικού προσώπου, το οποίο είχε μετατραπεί σε άντρο οργίων, έως και τις 3.00 το πρωί της 24ης Ιουλίου οπότε ομολόγησε, η Βούλγαρη έκρυβε όσο καλύτερα μπορούσε το φρικτό μυστικό της.

Η ομολογία

Επειτα από πολύωρη ανάκριση λύγισε και ομολόγησε, αλλά απέδωσε το φονικό σε ατύχημα στην πάλη και την «κακιά στιγμή». Σε κανένα σημείο της ομολογίας της όμως δεν ανέφερε ότι μετάνιωσε ή ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον άτυχο ναυτικό. Μάλιστα δεν απάντησε ποτέ στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών γιατί τόσους μήνες έλεγε ψέματα και απειλούσε μέσω τηλεοπτικών εκπομπών τους δήθεν δολοφόνους του Θανάση Λάμπρου.

Διαβάστε ποιες οι αποκαλύψεις για το σπίτι των οργίων όπου δολοφονήθηκε ο Θανάσης Λάμπρου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.