Θρίλερ η δολοφονία πατέρα-γιου στις Σέρρες: Μυστήριο με τα “πλυμένα” μαχαίρια. Ποιοι οι βασικοί ύποπτοι

Ποιες η εξελίξεις στη διπλή δολοφονία-μυστήριο πατέρα και γιου στις Σέρρες;

Βρέθηκαν την Τετάρτη, με το πρώτο φως της ημέρας τα δύο μαχαίρια με τα οποία συνέβη η οικογενειακή τραγωδία το βράδυ της Τρίτης στις Σέρρες.

Η αστυνομία εντόπισε τα δύο φονικά όργανα σε αρκετή απόσταση από τα δυο πτώματα, επιμελώς κρυμμένα κάτω από τις σκάλες του σπιτιού και χωρίς ίχνος αποτυπωμάτων.

Τώρα, οι Αρχές, επιχειρούν να ανακαλύψουν ποιος έπλυνε και έκρυψε τα δυο μαχαίρια που βρέθηκαν μακριά από τα δυο πτώματα, εκείνο του 72χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού και του 27χρονου γιου του.

Τα δύο μαχαίρια έχουν ήδη σταλεί στην Αθήνα, προκειμένου να εξεταστούν από τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου να υπάρξει πρόοδος στις έρευνες. Οι Αρχές αποφάσισαν να δοθεί προτεραιότητα στην εργαστηριακή εξέταση των μαχαιριών, προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Άλλωστε μέχρι στιγμής, κανένα συγγενικό πρόσωπο δεν «ανοίγει το στόμα του» για το ποιος και γιατί έκρυψε και έπλυνε τα μαχαίρια από το χώρο του εγκλήματος.

Σε πρώτη φάση – μετά την κηδεία των δύο θυμάτων το απόγευμα της τετάρτης – κατέθεσαν συμπληρωματικά η 28χρονη κόρη του 72χρονου και αδερφή του 27χρονου και η σύντροφος του 72χρονου.

Χθες το βράδυ η 28χρονη κοπέλα είπε στην αστυνομία ότι πριν ακόμη φτάσει το ΕΚΑΒ στο χώρο της δολοφονίας, στο σπίτι είχε μπει η σύντροφος του πατέρα της αλλά και συγγενείς της οικογένειας που μένουν σε διπλανά σπίτια.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ήταν λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ της Τρίτης όταν οι γείτονες της οδού Ίονως Δραγούμη 59, άκουσαν τα ουρλιαχτά της 28χρονης φαρμακοποιού.

«Βοήθεια! Όχι Παναγία μου, δεν είναι δυνατόν» φώναξε η κοπέλα μόλις ήρθε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο έγκλημα. Περίπου δυόμιση ώρες νωρίτερα είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον πατέρα της που είχε ξυπνήσει από το μεσημεριανό του ύπνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα ο 72χρονος ήταν μόνος στο σπίτι και περίμενε τον γιο του να επιστρέψει μετά από έξοδο, στο σπίτι.

Από εκείνη την ώρα η 28χρονη δεν ξαναμίλησε με τον πατέρα της ενώ λίγο μετά τις εννέα το βράδυ μπήκε ανυποψίαστη στο σπίτι.

Ήταν η ώρα που αντίκρισε μπροστά της, τα δυο πτώματα βουτηγμένα σε μια λίμνη αίματος, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, στην κατάθεση της.

Στα σπαρακτικά ουρλιαχτά της νεαρής κοπέλας, οι γείτονες έτρεξαν κοντά της, συνειδητοποιώντας ότι αυτή τη φορά οι δυνατές φωνές που άκουγαν από τη διώροφη μονοκατοικία αποτελούσαν κακό οιωνό.

Διαβάστε ποιος ο ρόλος συγγενικού προσώπου στο διπλό φονικό πατέρα-γιου στις Σέρρες και ποιος καβγάς έφερε το μακελειό πατέρα-γιου στις Σέρρες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.