ΕΡΤ: Μετέδωσε ως πραγματική, είδηση από το Κουλούρι για χαρτί υγείας. Ρεζίλι [video]

Πρωτοτύπησε η ΕΡΤ και στην πρωινή εκπομπή του Νίκου Αγγελίδη, μετέδωσε σατιρική είδηση από το γνωστό ΚΟΥΛΟΥΡΙ για χαρτί υγείας, ως πραγματική.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής Δήμητρα Στεφανίδου, σύμφωνα με τα info της εκπομπής αλιεύει και μεταδίδει χρηστικές πληροφορίες ζωντανά στο στούντιο.

Σήμερα όμως, έπεσε θύμα του Κουλουριού και μετέφερε την είδηση με τίτλο “Συνελήφθη σπείρα που έκοβε στη μέση χαρτί κουζίνας και το πωλούσε ως χαρτί υγείας” ως πραγματική, με πλάνα μάλιστα από αστυνομία να παίζουν στο background.

Το σατανικό portal tokoulouri.com έκανε και πάλι το θαύμα του. Την Πέμπτη ανήρτησε είδηση σύμφωνα με την οποία “επιτήδειοι οι οποίοι συνελήφθησαν αργά χθες το απόγευμα σε διαμέρισμα της περιοχής των Πατησίων, αποτελούν μέλη σπείρας, η οποία πωλούσε κομμένο χαρτί κουζίνας, ως χαρτί υγείας“. Και ο υποδειγματικός τρόπος γραφής και σάτιρας συνεχίζει:

“Το καλά σχεδιασμένο κόλπο των επιτήδειων, ήρθε στο φως, όταν δεκάδες καταναλωτές παραπονέθηκαν για ενοχλήσεις στην περιοχή των οπισθίων. Έπειτα από έρευνα του κέντρου προστασίας καταναλωτών, αποκαλύφθηκε πως υπεύθυνη για τις ενοχλήσεις αυτές ήταν η σκληρή επιφάνεια του χαρτιού. Δείγματα του χαρτιού στάλθηκαν στο Χημείο του Κράτους, όπου και διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για χαρτί κουζίνας και μάλιστα ιδιαίτερα ανθεκτικό”.

Μάλιστα η δημοσιογράφος της ΕΡΤ δικαιολόγησε το περιστατικό με το «Επειδή υπήρχε έλλειψη!»

Και ο παρουσιαστής Νίκος Αγγελίδης ξεγελάστηκε, και κάνοντας χιούμορ ρώτησε αν το χαρτί ήταν γκοφρέ.

Δείτε την επική γκάφα της ΕΡΤ με τη σατυρική είδηση για το χαρτί υγείας από το Κουλούρι:

Διαβάστε πόσα έπαιρνε η Άννα Δρούζα στην ΕΡΤ για την εκπομπή που πάτωνε και πώς επιτέθηκε σε Φινλανδό δημοσιογράφο η Ελένη Λουκά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.