Βαρουφάκης: Αφού παραιτήθηκε πήρε τη Δανάη και πήγαν για… μπύρες [video]

Τι έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης μετά την παραίτησή του και τράβηξε τα βλέμματα;

Η έξοδός του από το υπουργείο Οικονομικών το μεσημέρι της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του, συνοδεία της συζύγου του, ήταν άκρως θεαματική, ειδικά μετά το “κήρυγμα” του Βαρουφάκη στους δημοσιογράφους.

Δεκάδες φωτογράφοι και δημοσιογράφοι τον περίμεναν για μια τελευταία φωτογραφία ή δήλωση με φόντο το ΥΠΟΙΚ, με αποτέλεσμα να προκληθεί… πανικός. Τι έκανε, όμως, αμέσως μετά ο Γιάνης Βαρουφάκης;

Η απάντηση, όπως φαίνεται από το βίντεο του ιταλικού μέσου meridiananotizie, είναι ότι πήγε με τη σύζυγό του και τους φίλους τους για… μπύρες.

H Daily Mail, συνέλαβε τον Γιάνη Βαρουφάκη λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του, να πίνει μαζί με την σύντοφό του Δανάη Στράτου και κάποιους φίλους, την μπύρα του σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες, ο πρώην υπουργός Οικονομικών μοιάζει ιδιαίτερα ευδιάθετος παρά την εξέλιξη.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, χαλαρός, απόλαυσε την μπύρα του σε μπαρ της Αθήνας, συνομιλώντας με την παρέα του, ενώ η σύζυγός του Δανάη Στράτου τον κοιτούσε μέσα στα μάτια. Αμέσως μετά αποχώρησε με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε φθάσει, δηλαδή με τη μηχανή του, προφανώς για ξεκουραστεί μέχρι την παράδοση-παραλαβή το βράδυ στο υπουργείο Οικονομικών.

Δείτε τι έκανε μετά την παραίτησή του ο Γιάνης Βαρουφάκης:

Διαβάστε τι πόσταρε στο Twitter μετά την παραίτησή του ο Βαρουφάκης και ποιος ο κρίσιμος ρόλος του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στην αποπομπή Βαρουφάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.