Απίστευτη καζούρα στην Κωνσταντοπούλου: Οι επικές φωτογραφίες που σαρώνουν

Πώς «γλεντάνε» τα social media ασυστόλως τη Ζωή Κωνσταντοπούλου; Δείτε τις επικές φωτογραφίες που ξεκαρδίζουν.

Η εντύπωση που έχει καλλιεργηθεί για την κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, πιθανώς διότι τους τελευταίους έξι μήνες εγκαταβιοί κυρίως σε ένα κάθισμα υπερυψωμένο και περίβλεπτο, απέναντι από τη μάζα των βουλευτών, είναι ότι πρόκειται για μια ύπαρξη η οποία απομονώθηκε αφ’ότου ανέλαβε τα καθήκοντά της ως Προέδρου της Βουλής.

Στην πραγματικότητα, όμως, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από μοναχικό πλάσμα -και σε αυτό δεν συνηγορεί μόνο το «γλέντι» που έχει στηθεί γύρω της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για την Ζωή της Βουλής -το επίθετο είναι πλέον περιττό, μία είναι η Ζωή- υπάρχει τουλάχιστον μία αδελφή ψυχή, με την οποία υπάρχει απόλυτη συμμετρία ως προς το φέρεσθαι. Και, όχι, δεν είναι η Ραχήλ Μακρή, συμπολεμίστρια της κας Κωνσταντοπούλου στων αγώνων το κάγκελο. Είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης. Εάν το σκεφτεί κανείς με τη δέουσα νηφαλιότητα, θα συνειδητοποιήσει ότι η Ζωή έχει ξεφύγει, όχι γενικώς και αορίστως όπως της καταλογίζεται, αλλά από τα κοινά μέτρα αναγνωρισιμότητας. Γι’ αυτό και συγκρίνεται μόνο με τον απόλυτο σούπερ-σταρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η διάσταση της παράλληλης διαδρομής που ακολουθούν προς τη δόξα Ζωή και Γιάνης, φυσικά, δεν θα ήταν δυνατόν να διαφύγει της προσοχής των άσπονδων χιουμοριστών που παρεπιδημούν στο twitter κ.λπ. «Αν είχε χιούμορ ο Τσίπρας, πάντως, μετά την παραίτηση Βαρουφάκη, θα έβαζε Υπ. Οικονομικών τη Ζωή Κωνσταντοπούλου» γράφει κάποιος σε ένα tweet, αποτυπώνοντας με ζηλευτή ενάργεια τον κρυφό δεσμό που ενώνει τους δύο πολιτευτές-φαινόμενα σε μια κοινή πορεία. Κάποιος άλλος, προτιμά να δώσει μια πιο φιλοσοφική, υπαρξιακή διάσταση στο σχόλιό του για την ΠτΒ καταθέτοντας τον εξής στοχασμό: «Δεν υπάρχει Ζωή μετά τον θάνατο… Θέλω
να ελπίζω!»

Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών προτιμούν να μιλήσουν με φωτογραφίες, προφανώς για εποπτικούς λόγους. Στην εικονογραφημένη κατηγορία, λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερο σουξέ γνωρίζουν οι διασκευές του επεισοδίου με το τηλέφωνο που κουδούνισε στο Μαξίμου ενόσω ο Αλέξης Τσίπρας έδινε βαρυσήμαντη συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση. Σαν σε όραμα, κάποιος φαντάστηκε ότι στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής δεν θα μπορούσε να είναι κανένας άλλος εκτός από την Ζωή: «- Σήκωσέ το, γιατί θα μπουκάρω μέσα» υποτίθεται ότι λέει στον πρόεδρο της κυβέρνησης. «-Πες ότι δεν είμαι εδώ» υποτίθεται πως απαντά εκείνος, μιλώντας στον αμελή και αόρατο συνεργάτη του που παρέλειψε να απενεργοποιήσει το τηλέφωνο την ώρα της συνέντευξης. Εχει τη συμπόνια μας -όχι ο κλητήρας. Ο Αλέξης.

Θα μπορούσε κάποιος να πιστέψει το tweet «η Κωνσταντοπούλου έχει δείρει τον Τσακ Νόρις», κάτι που θα προσέφερε ορισμένες εξηγήσεις, από την άλλη όμως, μια Ζωή δεν θα καταδεχόταν να σηκώσει χέρι σε οποιονδήποτε για να επιβάλει τη βούλησή της. Εξάλλου, εάν ο ανίκητος Τσακ Νόρις είχε την ατυχία να βρεθεί αντιμέτωπος μαζί της, θα αρκούσε ένα από τα φαρμακερά σχόλια της κας Κωνσταντοπούλου, ή, ακόμη χειρότερα, ο συνδυασμός μιας δηλητηριώδους παρατήρησης και ενός επιτιμητικού βλέμματος για να κουρελιαστεί οποιαδήποτε αυτοπεποίθηση θα μπορούσε να έχει ο γίγας Τσακ.

Επιστρέφοντας όμως στις φωτογραφίες, ιδιαίτερα δημοφιλής είναι ο συνδυασμός δύο διαφορετικών ενσταντανέ από την Ολομέλεια της προηγούμενης Τετάρτης. Προσπαθώντας να αναχαιτίσει την επέλαση της υπογλυκαιμίας, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Βούτσης εθεάθη να καταβροχθίζει ένα τσίζκεϊκ πρώτων βοηθειών, επιτόπου, όπως ακριβώς καθόταν στη θέση του υπουργικού συμβουλίου. Στη φαντασία του φωτομοντέρ, η Ζωή είναι έξω από το κτίριο της Βουλής και με μια ντουντούκα υπενθυμίζει στον εν ΣΥΡΙΖΑ σύντροφό της κ. Βούτση ότι οι διατροφικές του παρεκτροπές παρακολουθούνται.

Πάντως, εκείνο που φαίνεται να κολακεύει, τόσο τη φαντασία των ανώνυμων photoshopper του διαδικτύου όσο και τις μύχια ολοκληρωτικά απωθημένα της Ζωής, είναι οι μοναρχικού τύπου φωτογραφίες. Με κορώνα στο κεφάλι και ύφος βασιλικό, η κα Κωνσταντοπούλου πρωταγωνιστεί -άθελά της, βεβαίως- σε μια όπερα μπούφα χωρίς λόγια. Εμφανίζεται στο δικό της «ραχιλιάρικο», σε χαρτονόμισμα των εκατό δισεκατομμυρίων δραχμών, η μεγάλη ατραξιόν γίνεται στη σελίδα του facebook που προαναγγέλλει τη «Στέψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου ως βασίλισσας της Ελλάδος».

Υπάρχει, μάλιστα και ημερομηνία, ή μάλλον το διάστημα του τριακονταήμερου εορτασμού: 15 Σεπτεμβρίου-15 Οκτωβρίου. Όταν όμως η ενθρόνιση θα έχει συντελεστεί, τότε θα κριθούν όλοι όσοι άφρονες και βέβηλοι βυσσοδομούσαν εις βάρος της Α.Μ. Ζωής, σε χυδαία και ανεπαίσχυντα hashtags όπως #Zoiexit, #mourlozoi, #zoitsa, #konstantopoulouForPresident κ.ο.κ. Και τότε να δούμε ποια δύναμη θα ικετεύουν να τους σώσει από τη δίκαιη οργή Της.

Δείτε τις ξεκαρδιστικές φωτογραφίες για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου:

Δείτε το θερμό φιλί Τσίπρα-Κωνσταντοπούλου και τι έγραψε ο Απόστολος Μαντής στη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο facebook.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.