Γιάννης Λάτσιος: Ποια η αλήθεια για την… αποχώρηση από ΑΝΤ1. Παρασκήνιο

Γιατί εκτός ΑΝΤ1 ο Γιάννης Λάτσιο;

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες η συνεργασία του Γιάννη Λάτσιου με τον ΑΝΤ1, καθώς το βράδυ της Πέμπτης ο σταθμός απέστειλε σχετική επίσημη ανακοίνωση.

Η είδηση ήρθε λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Ανδρέα Παναγόπουλου από τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού – αλλά και μετά από μια σεζόν στη διάρκεια της οποίας ο Γιάννης Λάτσιος κατάφερε, μέσα από μάλλον αντίξοες συνθήκες, να παρουσιάσει για λογαριασμό του ΑΝΤ1 ένα πρόγραμμα που έφερε τον σταθμό στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Η αλήθεια όμως είναι ότι το διαζύγιο του καναλιού και του Γενικού Διευθυντή προγράμματός του το περίμεναν σχεδόν όλοι. Μετά την αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου, τις απολύσεις (μεταξύ άλλων της στενής συνεργάτιδας αλλά και φίλης του Γιάννη Λάτσιου, Κατερίνας Γκαγκάκη) και τις περικοπές που ακολούθησαν, η πορεία φάνταζε προδιαγεγραμμένη. Όσο για τις σχέσεις του Γιάννη Λάτσιου με το κανάλι, αυτές παραμένουν άψογες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η αποχώρηση ανακοινώνεται στο τέλος της σεζόν, με όλες τις «εκκρεμότητες» τακτοποιημένες, τα περισσότερα προγράμματα του σταθμού να βρίσκονται στην πρώτη θέση τηλεθέασης και αφού τα μεγαλύτερα ονόματα έχουν ήδη ανανεώσει τα συμβόλαιά τους.

Πάντως, στον Όμιλο ΑΝΤ1 ήδη προγραμματίζονται νέες μειώσεις και απολύσεις (στα περιοδικά του ομίλου ακούγεται ότι θα ζητηθεί από τους εργαζόμενους τη νέα χρονιά να δουλεύουν τετραήμερα), ενώ όλοι φοβούνται ότι ο τομέας που θα πληγεί ιδιαίτερα θα είναι ο ενημερωτικός. Έτσι, τον Γιάννη Λάτσιο δεν αποκλείεται να διαδεχτούν κι άλλα δυνατά ονόματα του σταθμού (δυσαρεστημένη φημολογείται πως είναι η Μαρία Χούκλη αλλά και ο Γιώργος Παπαδάκης!), ενώ, όπως όλα δείχνουν, ο νέος ισχυρός άντρας του σταθμού θα είναι ο Τζώνη Καλημέρης – μέχρι νεωτέρας φυσικά.

Διαβάστε γατί έφυγε από τον ΑΝΤ1 ο Λατσιος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.