Συγκλονίζει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: “Έτσι έκοψα τα ναρκωτικά”

Ποιες οι αποκαλύψεις του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα;

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας λίγο πριν την συναυλία του (22 Ιουλίου) στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, όπου θα παρουσιάσει τραγούδια από τον νέο του δίσκο έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Στα 54 του χρόνια έκανε έναν απολογισμό και μίλησε για την εμπειρία του με τα ναρκωτικά, για τον θάνατο του φίλου του Παύλου Σιδηρόπουλου, αλλά και τον έρωτα που ήταν κάποιοι από τους λόγους που τον έκαναν να τα κόψει μαχαίρι.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει πάρει ναρκωτικά εκείνος απάντησε: «Πώς δεν έχω! Γιατί; Ποιος δεν έχει πάρει από εμάς; Εξαρτάται βέβαια τι εννοείς ναρκωτικά;»

Έχετε καπνίσει ναρκωτικά; «Ξέρεις κάποιον στα χρόνια μας που να μην έχει; Πες μου έναν. Και; Δεν έφαγα κόλλημα. Η κόρη μου είναι στην Αγγλία. Κάθε μέρα και σε άλλο μπαράκι. Της έκανα μια κουβέντα και της εξήγησα πόσο κακό κάνουν όλα αυτά. Της έθεσα όρια. Είναι άσχημα πράγματα. Έχω χάσει ανθρώπους από ναρκωτικά. Με τον Παύλο Σιδηρόπουλο για παράδειγμα κάναμε παρέα. Ήρθε ένα πρωί που τα έκοψα όλα μαχαίρι».

Όσο για το πότε έγινε αυτό, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου. Είχαμε το πρώτο μας ραντεβού σε ένα μαγαζί. Νωρίτερα είχα πάει σε έναν φίλο μου και κάναμε ένα «τσιγάρο». Στο ραντεβού η γυναίκα μου, μου μιλούσε και δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Μάλιστα είχε έρθει με μία φίλη της, η οποία γύρισε κάποια στιγμή και ρώτησε «τι λέει αυτό;». Εκεί είπα «τέρμα, δεν το ξανακάνω».

Στην ερώτηση λοιπόν, αν έκοψε τα ναρκωτικά για έναν έρωτα η απάντηση είναι: «Ας πούμε ναι. Όχι όμως μόνο για αυτό. Κάποια στιγμή με κούρασε αυτό το πράγμα. Και τώρα ως πατέρας, λέω στην κόρη μου και στα νέα παιδιά «μακριά». Ευτυχώς οι φόβοι μου με συγκράτησαν και δεν έπεσα σε επικίνδυνα πράγματα. Γι’ αυτό σταμάτησα. Είπα,«άσε, προτιμώ να ζήσω».

Διαβάστε ποιο το καρφί του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για τη Χρυσή Αυγή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.