Τα κατάφερε ο Λεβέντης: Η Ένωση Κεντρώων μπαίνει στη Βουλή

Πώς κατάφερε ο Βασίλης Λεβέντης με την Ένωση Κεντρώων να μπει στην Βουλή; Δείτε τα ποσοστά.

Για πρώτη φορά σύμφωνα με τη δημοσκόπηση Metron Analysis η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη με ποσοστό 3,5% μπαίνει στην Βουλή!

Στην ίδια δημοσκόπηση, ισχυρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφεται στη νέα μέτρηση της Metron Analysis που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

To 77% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι τελικά θα επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές, σε αντίθεση με το 14% που θεωρεί ότι η κυβέρνηση θα πάει σε ρήξη.

Στην ερώτηση “Τι θα θέλατε; Να βρεθεί συμβιβασμός ή να μείνει ανυποχώρητος ο πρωθυπουργός;”, το συντριπτικό 75% επιθυμεί συμβιβασμό σε αντίθεση με το 21% που θέλει τον Αλέξη Τσίπρα να μην κάνει πίσω.

Αν είχαμε την επόμενη Κυριακή εκλογές, το 38,5% των ερωτηθέντων θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, το 19,1% Νέα Δημοκρατία, το 5,3% Ποτάμι, το 4,3% Χρυσή Αυγή, το 4,2% ΠΑΣΟΚ και το 3,8% ΚΚΕ.

Δείτε τα ποσοστά που συγκεντρώνει η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και μπαίνει στη Βουλή:

Υπέρ της παραίτησης του Αντώνη Σαμαρά από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας τάσσεται το 72% των ερωτηθέντων, που πιστεύει πως η αποχώρησή του από την ηγεσία της ΝΔ, θα έχει θετικές επιπτώσεις στο κόμμα.

Στην ίδια δημοσκόπηση αποτυπώνονται οι τάσεις της κοινής γνώμης έναντι του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος και των τελευταίων γεγονότων σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, αλλά και έναντι των εξελίξεων στη Νέα Δημοκρατία.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων εκφράζει την επιθυμία της για την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, ενώ σχετικά με την μάχη διαδοχής στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πλειοψηφεί η εκτίμηση πως πρέπει να αναλάβει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ένα νέο στέλεχος.

Δείτε τα ποσοστά της δημοσκόπησης Metron Analysis και πώς κατάφερε ο Βασίλης Λεβέντης με την Ένωση Κεντρώων να μπει στη Βουλή και τι είναι η Δεδηλωμένη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.