Σε αναβρασμό τα ΜΜΕ: Γιατί δεν θέλουν εκλογές οι “βαρόνοι” των μίντια

Γιατί τα ΜΜΕ τρέμουν τις εκλογές;

Βρίθουν αναλύσεων και αρθρογραφίας τα ΜΜΕ των «βαρόνων» των μίντια τις τελευταίες μέρες, με κεντρική κατεύθυνση την αναγκαιότητα να μην πραγματοποιηθούν εκλογές το φθινόπωρο, όπως έχει αφήσει να εννοηθεί ο Αλ. Τσίπρας, μάλλον όπως σαφώς έχει προαναγγείλει.

Επίσης τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα ίδια ΜΜΕ έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την επιθετική τακτική τους κατά της κυβέρνησης, δείχνοντας ότι βαδίζουν στη δημιουργία κλίματος ανάλογου με το μαύρο κλίμα που είχαν δημιουργήσει πριν το δημοψήφισμα.

Τοποθετήσεις του τύπου ότι οι εκλογές ισοδυναμούν με χρεοκοπία (!) όλο και πυκνότερα ακούγονται απ’ τα γνωστά μίντια (ηλεκτρονικά, εφημερίδες, συγκεκριμένα sites) που έχουν αναγάγει σε επιστήμη τις επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης.
Δηλαδή από επιχειρήματα του τύπου «το δημοψήφισμα οδηγεί στη δραχμή», τώρα προχωρούν στο «εκλογές είναι χρεοκοπία».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμου μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, εκτιμήθηκε πως:

· Αυτή η νέα επιχείρηση κατά της κυβέρνησης έχει στόχο να εκβιάσει ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο.

· Επίσης στοχοποιείται η κυβέρνηση, προκειμένου να μην προχωρήσει το νομοσχέδιο για την προκήρυξη των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων, νομοσχέδιο που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Σε ό,τι αφορά στους εκβιασμούς προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, το επιτελείο του Αλ. Τσίπρα κι ο ίδιος προσωπικά πιστεύουν ότι οι «νταβατζήδες», εγχώριοι κι εξωχώριοι, δεν θέλουν να ακούσουν για εκλογές, επειδή θεωρούν βέβαιη την άνετη επικράτηση του Τσίπρα και μάλιστα ίσως και με αυτοδυναμία.

Και αυτό το ενδεχόμενο, που επιβεβαιώνεται και από όλες τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, φανερές και κρυφές, το τρέμουν όπως ο διάολος το λιβάνι!

Αντίθετα θέλουν τον πρωθυπουργό αιχμάλωτο της ιδιόμορφης πλειοψηφίας με Ν.Δ., Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, που διαμορφώθηκε μετά την αποστασιοποίηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι αρνήθηκαν να ψηφίσουν τα νέα, σκληρά μέτρα.

Θέλουν επίσης και προωθούν κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» ή «οικουμενική», ώστε να έχουν και τον Τσίπρα ελεγχόμενο και τις εξελίξεις ελεγχόμενες.

Και σε αυτή την κατεύθυνση, εκτιμά το επιτελείο του πρωθυπουργού, θα ενταθούν οι πιέσεις και οι εκβιασμοί το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα βέβαια με την αήθη προσπάθεια να μην κατατεθεί ή να κατατεθεί αποδυναμωμένο το νομοσχέδιο για την προκήρυξη των συχνοτήτων, που θα καταφέρει καίριο πλήγμα στη διαπλοκή.

Διαβάστε γιατί ο Τσίπρας απειλεί με εκλογές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.