Κλείνει σπίτια η Μόνικα Μπελούτσι: Ποιου γνωστού ηθοποιού διαλύει τον γάμο

«Θύμα» της αστείρευτης γοητείας της Ιταλίδας καλλονής Μόνικα Μπελούτσι φαίνεται πως έπεσε ο Ντάνιελ Κρεγκ. Θα διαλύσει το γάμο του για χάρη της;

Μετά το εντυπωσιακό τρέιλερ για την καινούρια ταινία του James Bond «Spectre», στην οποία ο πράκτορας 007, που ενσαρκώνει ο Daniel Craig πέφτει θύμα της εκρηκτικής Monica Bellucci, φήμες θέλουν την εντυπωσιακή Ιταλίδα ηθοποιό να έχει σαγηνεύσει και στην πραγματική ζωή τον Βρετανό ηθοποιό.

Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό « Novella 2000», το φλερτ γεννήθηκε στη Ρώμη, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας, ενώ η χημεία ανάμεσα στους δύο συμπρωταγωνιστές ήταν ιδιαίτερα εμφανής από την γνωριμία τους. Μάλιστα, φαίνεται πως ο Daniel Craig είναι έτοιμος να τινάξει στον αέρα τον τετράχρονο γάμο του με την επίσης ηθοποιό Rachel Weisz.

bellucci-craigΟι φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά ενισχύθηκαν μετά τη συνέντευξη της Monica Bellucci, που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από το περιοδικό «GQ», στην οποία η πρωταγωνίστρια της «Malena» δήλωσε πως: «Ποιος είπε ότι είμαι ελεύθερη; Θέλω να απολαύσω τη ζωή, μου αρέσει να τρώω, να πίνω και να κάνω έρωτα».

Η 50χρονη Monica Bellucci, η οποία θεωρείται μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, ήταν παντρεμένη για 14 χρόνια με τον Γάλλο ηθοποιό Vincent Cassel, με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες.

H ταινία του James Bond: «Spectre», η οποία έφερε κοντά τους δύο ηθοποιούς, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Δείτε τη φωτογραφία-σoκ της Μόνικα Μπελούτσι και πώς είναι χωρίς ρετούς η Μόνικα Μπελούτσι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.