Προκόπης Παυλόπουλου: ποια η νέα μεγαλειώδης γκάφα του

Ποια είναι η μεγαλειώδης γκάφα του Προκόπη Παυλόπουλου;

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αντί να προλάβει να αποτρέψει τον Αλέξη Τσίπρα από τη διενέργεια δημοψηφίσματος, απηύθυνε έκκληση προς τους Αμερικανούς να παρέμβουν αποκαλύπτοντας πρώτον ότι δεν έχει ο ίδιος και η κυβέρνηση καμία επαφή με τον ευρωπαϊκό περίγυρο και δεύτερον, αγνοώντας ότι οι ΗΠΑ δια του Ομπάμα είπαν ότι είναι ευρωπαϊκή υπόθεση το θέμα της Ελλάδος και δεν αγγίζει την αμερικάνικη oικονομία.

Αντί να παρέμβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προς τον Αλέξη Τσίπρα, καλεί την Αμερική ενώ προηγουμένως, γνωρίζοντας από την εποχή Καραμανλή τι συνέβη με την Μόσχα, δεν επιχείρησε να μπλοκάρει την ίδια πολιτική από τον Αλέξη Τσίπρα, η οποία εξόργισε τους Αμερικανούς.

Εφάνη δυστυχώς και τώρα, κατώτερος των περιστάσεων, όπως επί των ημερών της δικής του υπουργίας που πυρπολήθηκε η Αθήνα από αντιεξουσιαστές και άλλους υπόπτους.

Διαβάστε ποια είναι τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης για το δημοψήφισμα 2015 και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.