Κατέρρευσαν οι δημοσιογράφοι στις Βρυξέλλες: Την έπεσαν σε πατώματα και καρέκλες [φωτο]

Απίστευτες εικόνες εξελίσσονται στη διάρκεια της μαραθώνιας Συνόδου Κορυφής. Δείτε τι έκαναν οι εξαντλημένοι δημοσιογράφοι.

Οι ημέρες της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες είναι δύσκολες και απαιτητικές.

Η πιο κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής των χωρών-μελών της Ευρωζώνης για την Ελλάδα που άρχισε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής είναι ακόμα σε εξέλιξη το πρωί της Δευτέρας.

Οι δημοσιογράφοι στην έδρα της Κομισιόν όπου διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής εργάζονται πολλές ώρες και ειδικά οι ξένοι πολλές φορές με ανάποδα ωράρια.

Η σημερινή ημέρα λόγω των ραγδαίων εξελίξεων με την Ελλάδα ήταν πολύ κουραστική. Απο το πρωί στο πόδι, αρχικά Eurogroup και από το απόγευμα μία πολύωρη Σύνοδος Κορυφής με διαλείμματα που θα τελειώσει τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αναμενόμενα κάποιοι δημοσιογράφοι… λύγισαν. Άλλοι την έπεσαν για ύπνο στα πατώματα, ένας κάτω από γραφείο, άλλοι σε καρέκλες. Όπου βολεύεται ο καθένας.

Υπήρξαν όμως και οι άγρυπνοι δημοσιογράφοι που έσπευσαν στην καφετέρια του κτιρίου όπου διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής για έναν καφέ.

Η εικόνα μιλάει μόνη της: Ουρά στην καντίνα, στις 3:20 ώρα Ελλάδος…

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες με τους κοιμισμένους δημοσιογράφους στη Σύνοδο Κορυφής:

Δείτε πώς δεν άντεξαν και πέταξαν τις γραβάτες τους Ρέντσι και Σαπέν και τον άγριο καυγά Μέρκελ-Ολάντ για την Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.