Στο νοσοκομείο ο Τσίπρας: Πότε νοσηλεύτηκε και το κράτησαν κρυφό

Πότε μεταφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο νοσοκομείο και δεν πήρε κανένας είδηση;

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη η οποία αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας κατά το διάστημα των συζητήσεων – διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους Εταίρους χρειάστηκε να διακομιστεί δύο φορές στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός φαίνεται πως «λύγισε» από τη σκληρή στάση των δανειστών και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζαν τις εισηγήσεις του στο θέμα της ελληνικής οικονομίας.

Το άγχος και η πίεση ήταν τεράστια για τον κ. Τσίπρα, ο οποίος στα 40 του χρόνια συνάντησε πρωτόγνωρες καταστάσεις που ο οποιοσδήποτε άνθρωπος ήταν αδύνατο να διαχειριστεί.

Μάλιστα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο νοσοκομείο για πρώτη φορά πριν από την ανακοίνωση του Δημοψηφίσματος, το οποίο θεώρησε την έσχατη λύση για να πιέσει και εκείνος με τη σειρά του τους σκληρούς εταίρους.

Πριν από μερικές ημέρες το σάιτ bankingnews.gr είχε γράψει: «Οι εξελίξεις για την τύχη της Ελλάδος είναι δραματικές και προφανώς όπως όλοι οι έλληνες είναι αναστατωμένος για το τι μέλλει γενέσθαι.

Πάντως όταν ένας πολιτικός έχει υποστεί τρεις κρίσεις πανικού και ένα λιποθυμικό σοκ αυτό αποδεικνύει ότι τουλάχιστον έχει συνείδηση και επίγνωση της κρισιμότητας των στιγμών.

Συνήθως οι αναίσθητοι πολιτικοί, δεν παθαίνουν κρίσεις πανικού ακριβώς λόγω αναισθησίας. Οπότε πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο πολιτικός που πέρασε αυτή την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του αν μη τι άλλο είναι πολιτικός με συναίσθηση ευθύνης…..».

Διαβάστε πού θα κάνει ανέμελες διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας και τι είπε ο Σπαλιάρας για τον Τσίπρα και τις 4.000 γυναίκες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

5 Σχόλια

  1. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ 8ΥΜΗ8ΗΚΑ ΤΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ WINSTON CHURCILL !!ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ 8Α ΕΣΤΕΛΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΤΕ….ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α8ΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ …..!!Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΗΧ8Η ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ (ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ,ΝΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ….)ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΙΝΕΙ ΠΟΛΛΗ ΝΕΡΟ ΟΤΑΝ ΟΜΙΛΕΙ,ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ, Η ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ……ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΚΡΙΣΕΩΝ ΠΑΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…..
    ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8ΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ

  2. Λυπηρό να διαβάζεις σχόλια απο “ανθρώπους” τόσο σκληρά και υποτιμητικά για έναν άνθρωπο! Ειτε αυτός είναι ο πρωθυπουργός είτε οποιοσδήποτε άλλος. Είναι λυπηρό όταν αντιλαμβάνεσαι πόσο κενοί συναισθηματικά είναι οι άνθρωποι γύρω σου! Έχουμε χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς πια! Ανεξάρτητα του τι έγινε και πως εξελίχθηκε η κατάσταση, είναι τραγικό να μην δίνουμε σε εναν άνθρωπο το δικαιωμα να λυγίσει, πόσο μάλλον όταν αυτός ο άνθρωπος κρατάει στα χέρια του την τύχη τόσων ψυχών. Ο αναμάρτητος κύριοι, πρώτος το λίθο βαλέτο! Όποιος απ’ όλους εσάς δεν λύγισε, όταν ήρθε η ώρα να πάρετε στα χέρια σας την τύχη της οικογένειας σας, τότε είστε ή υποκριτές ή αναισθητοι! Η απάντηση του τύπου ας μη γινόταν πρωθυπουργός, είναι άστοχη και αβάσιμη! Είναι σαν να μου λέει κάποιος , οτι επειδή είναι πρωθυπουργός δεν πρεπει και να κάνει τις φυσικές του ανάγκες! Δυστυχώς οι περισσότεροι βλέπουν το μόνο την κορυφή απο το παγόβουνο! Δυστυχώς οι περισσότεροι πια σκέφτονται και λειτουργουν κουτοπόνηρα, και δυσκολέυονται να καταλάβουν το αυθεντικό! Είτε το θέλετε είτε όχι αυτό που γίνεται τώρα θα γινόταν ούτως ή άλλως! Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα! Η φούσκα που έχει δημιουργηθεί όλα αυτα τα χρόνια ειναι έτοιμη να σκάσει! Απλά βρέθηκε ο αποδιοπομπαίος τράγος με πολυ καλή και μελετημένη στρατηγική! Κρίμα!

  3. Έτσι δικαιολογείται η πολύ ταλαιπωρημένη φυσική του εμφάνιση κ΄τις τελευταίες μέρες της διαπραγμάτευσης κ΄στο τέλος της-πρησμένος, φουσκωμένος, ανασφαλής , με το βλέμμα του τρομοκρατημένου κ.α.-.Αρα, ένας ανίκανος που ήθελε να πάρει την εξουσία ,για να πούμε ‘ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ’ .Κρίμα γι’αυτούς που τον εξέλεξαν.Πόση έλλειψη λογικής μπορεί να έχουν αυτοί οι ψηφοφόροι;Πώς τους έπεισε ένας ορισμός του αμοραλισμού κ΄της κενότητας;Δεν χρειαζόταν να μάθουμε ότι “χέστηκε” από το φόβο του κ΄αρρώστησε.Το είδαμε κ΄στον τρόπο που έφερε αυτή τη συμφωνία.Άνοιξε τα πόδια κανονικά.

  4. ….ή οτι δέν κάνει για προθυπουργος. Αυτα “κρισεις πανικου,αγχος κ.λ.π.” ειναι για χέστες και οι προθυπουργοι δεν χέζονται πάνω τους.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

  5. Ο τσιπρας νόμιζε ότι με επικοινωνιακή πολιτική και χωρίς να παίρνει αποφάσεις θα επιλύονταν όλα τα θέματα. Καιρός είναι να αποκτήσει συνείδηση που βρίσκεται και να εχει επίσης συγκεκριμένη στρατηγική.μαθαινω ότι την απόφαση για το δημοψήφισμα την πήρε στο αεροπλάνο … Αν αληθεύει ,που είμαι σίγουρος ότι είναι αλήθεια ,τότε φοβαμε ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν.Το ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει είναι σίγουρο , τουλάχιστον ας φτιάξει ένα επιτελείο που να εχει ικανότητες και να μπορεί να τον βοηθήσει , με τον παπά ,την Γεροβασίλη και τον ανεκδιήγητο γερο που εχει υπουργό επικράτειας δεν πάει πουθενά ….

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines