Ομολόγησε επιτέλους η Βαλαβάνη: “Έτσι σήκωσε η μητέρα μου τα λεφτά”

Τι εξομολογήθηκε η Νάντια Βαλαβάνη για τη μητέρα της;

Για το περιβόητο… αμάρτημα της μητρός της και τα 200.000 ευρώ που σήκωσε από το λογαριασμό της πριν από την τραπεζική αδεία, μίλησε για άλλη μια φορά η πρώην αναπληρώτρια υπουργός, Νάντια Βαλαβάνη.

Η κ. Βαλαβάνη μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, επιμένει ότι δεν γνώριζε για την ανάληψη του ποσού κι ότι ήταν μια πρωτοβουλία της μητέρας της, με την οποία δεν μιλάει εδώ και πολύ καιρό για προσωπικούς λόγους.

«Η μητέρα μου σήκωσε τα χρήματα γιατί άκουγε πολιτικούς να μιλάνε για Grexit» υποστήριξε η κ. Βαλαβάνη, ενώ ανέφερε ότι δεν είχε πάρει χαμπάρι την ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη με την οποία ζήτησε από την κυβέρνηση να αποκαλύψει «ποιος υπουργός έκανε την κρίσιμη αυτή χρονική στιγμή ανάληψη 200.000 ευρώ».

Η κυρία Βαλαβάνη είπε ότι μόλις χθες (Δευτέρα) κατάλαβε ότι δεν ήταν 200.000 ευρώ αλλά 100.000 ευρώ τα χρήματα που «σήκωσε» η μητέρα της καθώς μόλις χθες της εστάλη το extre.

Τώρα, δε, ζητά να αρθεί το τηλεφωνικό της απόρρητο για το πότε μιλούσε με τη μητέρα της αν και, όπως είπε, είναι περιττό, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι «με ακούνε βαλιτσάκια από τότε που έγινα υπουργός».

Παραδέχθηκε, επίσης, ότι η μητέρα της σηκώνει συχνά χρήματα από τους λογαριασμούς της καθώς φοβάται ότι θα εξαϋλωθούν τα χρήματα «γι” αυτό και τα παίρνει από την πρώτη ημέρα».
«Η μάνα μου μου έλεγε από τον Ιανουάριο να παραιτηθώ με το επιχείρημα ότι όλοι σπιλώνονται σε αυτή τη θέση» συμπλήρωσε η κυρία Βαλαβάνη.

Και μπορεί όπως είπε η κ. Βαλαβάνη ούτε η ίδια ούτε η αδερφή της να μην έχουν σχέση με τους λογαριασμούς της μητέρας της, αποκάλυψε, όμως, ότι μοναδικοί συνδικαιούχοι είναι τα δύο παιδιά της και το ένα παιδί της αδελφής της.

Επιχειρώντας να εξηγήσει, επίσης, το γιατί έγινε η ανάληψη των χρημάτων είπε ότι αφού ρώτησε τη μητέρα της εκείνη της απάντησε ότι το έκανε γιατί έβλεπε ότι κινδύνευαν οι καταθέσεις της.

Επιβεβαίωσε, επίσης, η μητέρα της όντως ανέφερε το όνομά της στο διάλογο που είχε με τα στελέχη της τράπεζας κατά την συναλλαγή για την ανάληψη του ποσού, λέγοντας, όμως, ότι αυτό το έκανε για να ζητήσει τη συμβουλή της.

Διαβάστε τι απάντησε η Βαλαβάνη στην ομολογία της μητέρας της για τα 200.000 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.