Δέσποινα Βλεπάκη: Το μοντέλο-δημοσιογράφος που στριμώχνει συνέχεια τον Βαρουφάκη [φωτο]

Ποια είναι η Δέσποινα Βλεπάκη, το μοντέλο-δημοσιογράφος που στριμώχνει συνέχεια τον Βαρουφάκη;

Η Δέσποινα Βλεπάκη είναι η εντυπωσιακή ξανθιά δημοσιογράφος του Μega που έγινε σκιά του πρώην υπουργού Οικονομικών, ζητώντας με πείσμα μια δήλωση.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, στους πέντε μήνες της υπουργίας του την έβρισκε διαρκώς στο δρόμο του. Μάλιστα, ήταν μια από τους δημοσιογράφους στους οποίους έδωσε συνέντευξη ο πρώην ΥΠΟΙΚ μετά την αποπομπή του.

Η όμορφη ρεπόρτερ από την Κρήτη, πριν βρεθεί στο Mega έχει διατελέσει κάτοχος τίτλου… ομορφιάς, αλλά και τίτλου… πανεπιστημιακού.

Η Δέσποινα Βλεπάκη γεννήθηκε στην Κρήτη. Μεγάλωσε στο χωριό Πατελάρι έξω από τα Χανιά. Ήταν άριστη μαθήτρια και πρωταθλήτρια στο μπάσκετ για πολλά χρόνια. Το 2007 ήταν η χρονιά της! Κατέκτησε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς, ταξίδεψε μάλιστα στο Τόκιο, όπου εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διεθνή διαγωνισμό. Εκεί κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο της Αναπληρωματικής Miss International και αργότερα τον τίτλο Balcan Beauty Ambassador.

Η Δέσποινα Βλεπάκη παράλληλα τελείωσε το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2009, ενώ έκανε και ένα σύντομο πέρασμα από την υποκριτική [το 2008-2009 συμμετείχε στην παράσταση «Εκτός Ελέγχου Όλα» στο θέατρο Περοκέ με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Τσιβιλίκα και Γιώργο Κωνσταντίνου, ενώ έκανε και αρκετά γκεστ σε τηλεοπτικές σειρές, όπως στη σειρά του ΑΝΤ1 «Λόλα» και του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες».]

Το 2010 αρχίζει δειλά-δειλά να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της δημοσιογραφίας, αφού αναλαμβάνει εκπομπή σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Τρία χρόνια αργότερα, το 2012, έρχεται η συνεργασία με την εκπομπή των Καμπουράκη και Οικονομέα στο Mega και την Ανοιξη του 2014 αρχίζει να παρουσιάζει τον καιρό τα Σαββατοκύριακα, πάντα στο κανάλι του Mega.

Δείτε φωτογραφίες της Δέσποινα Βλεπάκη με τον Γιάνη Βαρουφάκη:

Δείτε το κράξιμο του Βαρουφάκη στους δημοσιογράφους στο ΥΠΟΙΚ και τι είχε προφητεύσει ο Χριστόδουλος για τον Βαρουφάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.