Χαμός στο ΥΠΟΙΚ, έξαλλος ο Βαρουφάκης με δημοσιογράφους: “Φύγετε από δω, το έχετε κάνει…” [video]

Γιατί βγήκε εκτός εαυτού με τους δημοσιογράφους ο Γιάνης Βαρουφάκης; Τι έγινε κατά την αποχώρησή του από το ΥΠΟΙΚ;

Πανικός επικράτησε κατά την αποχώρηση του Γιάνη Βαρουφάκη από το υπουργείο Οικονομικών.

Δεκάδες φωτογράφοι, οπερατέρ και δημοσιογράφοι έπεσαν πάνω του ζητώντας μια δήλωση και καταγράφοντας την τελευταία του έξοδο.

Κάποιοι έπεσαν πάνω σε μια σταθμευμένη μηχανή που βρισκόταν στη μηχανή του τέως υπουργού και την πέταξαν κάτω. Ο κ Βαρουφάκης βοήθησε να την σηκώσουν και στη συνέχεια μίλησε για τοξικά μέσα ενημέρωσης.

“Τα τοξικά ΜΜΕ καλό είναι να εκπολιτίζονται λίγο. Φύγετε από εδώ. Είναι μια ζούγκλα αυτό που έχετε κάνει εδώ. Φτάνει” είπε.

Ήρθε να πάρει τον πρίγκηπά της πάνω σε μια μαύρη μηχανή, η Δανάη Στράτου, δίνοντας την αφορμή να εκτυλιχθούν για μια ακόμη φορά κινηματογραφικές σκηνές παλιάς ελληνικής ταινίας.

Καθημερινά οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι και οι καμεραμέν που έστηναν… καρτέρι έξω από το ΥΠΟΙΚ ήταν δεκάδες. Η παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, όμως, έκανε την οδό Νίκης και τη στοά του ΥΠΟΙΚ να πλημμυρίσει από δημοσιογράφους και να εκτυλιχθούν σκηνές πρωτόγνωρες.

Γύρω στις τρεις το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Οικονομικών επικράτησε πανζουρλισμός, αφού δημοσιογράφοι και φωτογράφοι σπρώχνονταν για μια δήλωση του Γιάνη Βαορυφάκη ή μια τελευταία φωτογραφία του με φόντο το ΥΠΟΙΚ, με αποτέλεσμα να πέσουν κάτω ακόμη και οι μηχανές που ήταν σταθμευμένες στην οδό Νίκης.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης πάντως, παρά το ότι πραγματικά γύρω του γινόταν χαμός διατήρησε το χαμόγελό του, ενώ ανεβάζοντας τη Δανάη Στράτου στη μηχανή τους αποχώρησε θορυβωδώς από το υπουργείο.

Δείτε το βίντεο με την έκρηξη του Βαρουφάκη στους δημοσιογράφους έξω από το ΥΠΟΙΚ:

Διαβάστε ποιος ο κρίσιμος ρόλος του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στην αποπομπή Βαρουφάκη και γιατί έξαλλοι οι Γερμανοί με την παραίτηση Βαρουφάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.