Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Τετάρτη 8 Ιουλίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου.

ΚΡΙΟΣ
Ό,τι κι αν κάνεις αυτή την περίοδο, θα πετύχει. Οι πλανήτες συνωμοτούν, για να σε ξαναφέρουν στο δρόμο της επιτυχίας. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, ξαφνικά θα σου έρθουν από το πουθενά απαντήσεις σε κάποια παλιά ζητήματα που σε απασχολούσαν και από καταστάσεις που ήταν προβληματικές. Είναι η ιδανική στιγμή για να λάβεις έξυπνα μέτρα και να θωρακίσεις τον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί στο τέλος, με τέτοιους εξαντλητικούς ρυθμούς που δουλεύεις, θα εξαντληθείς. Άλλωστε, σου έχουν συσσωρευτεί τόσες πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να τις τακτοποιήσεις άμεσα. Από ευκαιρίες, άλλο τίποτα! Αρκεί να τις αρπάξεις και θα δεις το μέλλον σου να πηγαίνει πολύ καλά. Η δυναμικότητά σου, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο θα είναι στα ύψη, το ίδιο και οι ιδέες που θα έχεις σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές, αγαπητέ Δίδυμε. Άλλωστε, ανήκεις στα άτομα που ξέρουν πάντα πιο είναι το καλύτερο για τον εαυτό τους, αλλά και για τους άλλους. Άριστες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου, γι’ αυτό φρόντισε την κατάλληλη στιγμή να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τη συμπεριφορά σου και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο πώς θα βελτιωθεί. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου η ενέργεια σου θα είναι στα ύψη και θα εδραιώσεις κάποιες σημαντικές επαφές ή σχέσεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δραστηριότητά σου θα τραβάει την προσοχή των άλλων και κάποιοι από αυτούς θα σε ευνοήσουν.

ΛΕΩΝ
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, πρέπει να κινηθείς προς κάθε κατεύθυνση και να μην υποχωρήσεις σε τίποτε. Ο δυναμισμός σου θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Το βράδυ φρόντισε να κάνεις ένα μικρό απολογισμό της ημέρας και μην ξεχάσεις να πεις ένα μπράβο στον εαυτό σου, για όλα αυτά που κατάφερες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η επιτυχία είναι δική σου σήμερα, φίλε Παρθένε! Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου όλα θα πάνε καλά, αρκεί να ξέρεις να χειριστείς τις καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο και να ακούσεις αυτά που λέει το μυαλό και όχι η καρδιά σου. Μην ξεχνάς ότι σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται αρκετός προγραμματισμός και μεθοδικότητα.

ΖΥΓΟΣ
Κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να κάνεις σήμερα με τη νέα θέση του Ερμή στον Καρκίνο, αλλά και ο εκνευρισμός για κάποιες υποθέσεις σου που επανειλημμένα συναντούν εμπόδια, πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα, για να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να διακόψουν την πορεία σου προς την κορυφή, αγαπητέ Σκορπιέ, αλλά δυστυχώς για αυτούς, θα μείνουν με την χαρά. Μέσω διαφόρων δοκιμασιών θα προσπαθήσουν να σε εμποδίσουν και να σε καθυστερήσουν από την επίτευξη των στόχων σου. Εσύ θα πρέπει να εμπιστευτείς τις δυνάμεις σου και να προτάξεις τα θέλω σου, ώστε να τα καταφέρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το άγχος των τελευταίων ημερών σε οδηγεί σε κινήσεις πανικού, τις οποίες θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγεις. Μην αφήνεις εξωγενείς παράγοντες να σε επηρεάζουν στη λήψη αποφάσεων. Μείνε ψύχραιμος και ευέλικτος, γιατί οι εντάσεις δε θα βοηθήσουν την εξέλιξη των πραγμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η συμβουλή των άστρων για σήμερα είναι να είσαι πολύ ψύχραιμος ό,τι ανεπιθύμητο κι αν προκύψει. Δεν πρέπει να εκνευριστείς, γιατί θα κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Έχεις πολύ γερές βάσεις και κάποια προσωρινά μικροπροβλήματα δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία της επιτυχίας σου, αρκεί να κάνεις υπομονή και να επιμένεις στον δρόμο που έχεις χαράξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, ξεκινάει μια νέα περίοδος στη ζωή σου. Παρουσιάζονται νέες εξελίξεις και ευκαιρίες στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Έχεις πολλές δυνατότητες που θα πρέπει κάποια στιγμή να τις αξιοποιήσεις, για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Το βράδυ μην αρνηθείς ενδεχόμενες προσκλήσεις, για να περάσεις όμορφα.

ΙΧΘYΕΣ
Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, η αστάθεια και η ασάφεια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας για εσένα. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να φυλαχτείς, γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες κρυμμένες παγίδες, που δεν τις έχεις προσέξει. Με τον προγραμματισμό και την ευστροφία σου, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!